Naslovnica Vijesti Hrvatska

Prodaje se Manolićeva kuća u Nazorovoj: 'Tu su kampanje počeli Tuđman, Mesić i Josipović'

- Nije mi drago da je na prodaju jer sam na određeni način sentimentalno vezan za kuću. Bor koji se tamo nalazi sam osobno posadio - kaže Manolić
31. listopada 2019. u 21:58 97 komentara 17314 prikaza
Josip Manolić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Prodaje se trokatnica na elitnoj zagrebačkoj lokaciji u kojoj živi Josip Manolić, bivši premijer i obavještajac, a koju je sagradio prvi šef jugoslavenske tajne policije Ozna Ivan Stevo Krajačić.

Joška Broz Joška Broz Titov unuk otkrio što mu je djed priznao kao svoju najveću pogrešku

- Stota godina me dosta gazi. Gazim i ja nju, a i ona mene gazi - kaže za Vijesti.hr Josip Manolić, koji otkriva da je cijena kuće u Nazorovoj ulici koja je nedavno oglašena na prodaju oko pet milijuna eura. Manolić kuću dijeli s još tri obitelji pa je i prodaju zajedno.

- Nije mi drago da je na prodaju jer sam na određeni način sentimentalno vezan za kuću. Bor koji se tamo nalazi sam osobno posadio - kaže Manolić.

Tu je i klupa na kojoj su, kako kaže, trojica predsjednika ispod drveta počeli svoje izborne kampanje. Radi se o Franji Tuđmanu, Stjepanu Mesiću i Ivi Josipoviću. Tuđman je Manoliću u Nazorovoj bio prvi susjed.

- Kada je Tuđman dolazio iz Beograda u Zagreb, predsjednik grada Holjevac dobio je nalog da se Tuđmanu osigura stan u Zagrebu - prisjeća se Manolić.

VIDEO Kumrovec: Proslava Dana mladosti u rodnom selu Josipa Broza Tita:

Gorenje gastro radionica
Gorenje gastro radionica
U suradnji s Večernjim listom i Gorenjem još je jednom otvorena Kuhaona
  • barbaizamerike:

    Od koga je ta kuca oduzeta? Sigurno je nije gradio a niti kupio

  • rimac444:

    Strašna je činjenica da ovakvi komunjrski zločinci, udbaši, kriminalci, pljačkaši naroda su do kraja uživali u plijenu koji su oteli, a vlasnike pobili, poslali u kazamate, mučenjima i ucjenama natjerali na šutnju i tako sve do danas. Sada razna navodno ... prikaži još! desničarska gamad ruši hrvatsku vladu i ne muče ih ovakvi zločini komunjara.

  • mozart:

    Drugovi su potjerali ljude i usli u tudje i danas ih se slavi.. opljackali i oteli tidje