Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omanji misterij

Korisnici Reddita dobro su se nasmijali pogađajući što nije na ovoj majici

Foto: u/Low-Funny-2496/Reddit
1/3
11.08.2022.
u 15:21

Jedan je korisnik odlučio izbrojati sva jajašca te je došao do brojke 54, zbog čega ga je drugi korisnik prozvao "Herojem kojeg trebamo, ali ne zaslužujemo", a dobio je i znatan broj 'goreglasova'.

U posljednjih nekoliko godina, svima je, a naročito mlađim generacijama, postalo normalno 'skočiti' na internet kada se nađemo pred nečim novim ili zbunjujućim. Iako pretraživači imaju gotovo sve odgovore, za neke je stvari ipak još uvijek praktičnije i lakše potražiti savjet drugih ljudi.

Tako je jedan korisnik društvene mreže Reddit sinoć zabrinuto pitao upućenije što li je to pronašao na rukavu majice nakon sušenja.

Vrlo je brzo dobio odgovor da se radi o jajašcima smrdljivog martina, a točnije bi bilo reći da su u pitanju jaja zelenog smrdljivog martina, Nezara viridula. Znanstvenici vjeruju kako ovaj kukac iz reda stjenica potiče iz Etiopije, no danas je rasprostranjen diljem svijeta. Hrani se i cvijećem, listovima i plodovima biljaka koje pritom oštećuje svojim rilom.

Ženka ove vrste polaže 30 do 130 jajašaca kojima treba između četiri dana i tri tjedna da se izlegu. Jajašca su bijele boje i savršeno geometrijski posložena, obično na naličju lista, a sazrijevanjem poprimaju ružičasto-crvenu nijansu. U jednoj godini zeleni smrdljivi martin može polagati jajašca čak četiri puta. U tropima su aktivni cijele godine dok kod nas zimi hiberniraju, a pri pronalasku skloništa često znaju zalutati u kuće.

Činjenica da su brzo pronašli točan odgovor na pitanje, korisnike Reddita nije spriječila da nastave davati pregršt krivih, pa su tako jajašca proglasili tijestom iz dalmatinske juhe, dijelom uniforme iz serije Star Trek i značkom iz Pokemona. Hvalili su predanost bube svom poslu uz komentare poput "ni sobu si ne slažem ovako uredno" i  "Ovo je diplomirani Martin, nije markirao matematiku".

Neki su predložili da će odgovor na pitanje što se nalazi na majici najbolje znati Maja Šuput: "maja šuput i shu shu omekšivač usađuju čipove veličine jajca smrdljivog martina u robu radi praćenja i kontrole kretanja pojedinaca te odašilju 5g signal. najčešće usade nekoliko desetaka modula koji čine cijelu malu stanicu za kontroliranje i uskraćivanje sloboda..."

Jedan je korisnik odlučio izbrojati sva jajašca te je došao do brojke 54, zbog čega ga je drugi korisnik prozvao "Herojem kojeg trebamo, ali ne zaslužujemo", a dobio je i znatan broj 'goreglasova'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije