Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasniku prijava

Konji slobodno šetali frekventnom prometnicom u blizini graničnog prijelaza

Konji na cesti
screenshot sbplus.hr
11.04.2018.
u 15:39

Dolaskom na mjesto događaja policija ih je uz pomoć građana uspjela udaljiti od ceste i zbrinuti ih u dvorištu napuštene obiteljske kuće. Utvrđeno je kako su konji izašli iz ograđenog prostora u vlasništvu 67-godišnjaka, koje se nalazi uz samu cestu.

Po sredini Zapadne vezne ceste u Slavonskom Brodu, koja vodi prema graničnom prijelazu s BiH, danas (srijeda) u prijepodnevnim satima slobodno su šetala dva konja. Portal sbplus.hr objavio je snimku jednog od vozača na kojoj se vide životinje kako neometano kaskaju tamo-amo po ovoj vrlo frekventnoj prometnici dok ih kolona automobila pokušava zaobići.

Dolaskom na mjesto događaja policija ih je uz pomoć građana uspjela udaljiti od ceste i zbrinuti ih u dvorištu napuštene obiteljske kuće. Utvrđeno je kako su konji izašli iz ograđenog prostora u vlasništvu 67-godišnjaka, koje se nalazi uz samu cestu. Zanimljivo je da vlasnik, koji konje drži na paši u ograđenom prostoru u blizini stadiona, nije sam obavijestio policiju o tome da su životinje izašle iz ograđenog prostora, nego su to dojavili građani.

Postavlja se pitanje tko je i na osnovu čega dozvolio vlasniku držanje konja uz jednu tako prometnu cestu i u samom gradu. Srećom posljedica po sudionike u prometu nije bilo. Protiv vlasnika je podnesena prekršajna prijava jer nije poduzeo sve potrebne mjere da konji ne izađu na cestu bez nadzora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije