Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN SERIJSKI PREVARANT

Izmišljao kvarove na brojilima Zagrepčana pa im naplaćivao popravak

Ilustracija
Ivo Cagalj/PIXSELL
09.04.2018.
u 19:00

Lažni djelatnik bi prilikom pregleda električnih brojila i plinomjera utvrdio nepostojeći kvar, dovodeći oštećene u zabludu, a popravak bi naplatio više stotina kuna.

Zagrebačka policija uhvatila je serijskog prevaranta tereteći ga da je za par tisuća kuna izigrao nekoliko kućanstva, čijim se članovima lažno predstavljao kao zaposlenik javne tvrtke, izmišljajući pritom nepostojeće kvarove na električnim i plinskim brojilima.

Osumnjičenog 32-godišnjaka sumnjiče da je od sredine 2016. do srpnja 2017. na području Črnomerca i Susedgrada obilazio kuće čijim se članovima lažno predstavljao kao službena osoba javnog poduzeća koja je došla pregledati električno brojilo ili plinomjer.

No, lažni djelatnik bi prilikom pregleda električnih brojila i plinomjera utvrdio nepostojeći kvar, dovodeći oštećene u zabludu, a popravak bi naplatio više stotina kuna.

Ukupna šteta u tim prevarama iznosi oko 2200 kuna, objavila je policija.

Komentara 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:51 10.04.2018.

Ijoj, serijski prevarant, uspjeh policije, sveobuhvatna istraga u kojoj je korišteno sve osim zračnih snaga, neviđeno do sada. Rezultat: prolupani klipan koji je smuljao par bedastih luzera i starih baba, a šteta 2200 kuna.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
13:36 10.04.2018.

opet neki hadezeovac, domoljub, klasika...

DO
dopizdilomi
16:20 10.04.2018.

Kada će doći na red HEP i postavljanje "NOVIH" i "BAŽDARENIH" a neispravnih brojila, normalno u njihovu korist?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije