Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijana vozačica

Divljala pred policajcima: Dijete sam branitelja, dobit ćete otkaz

policija
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
10.04.2018.
u 21:09

Za vožnju u pijanom stanju dobila je 4000 kuna kazne te još 400 kuna za remećenje javnog reda.

Smjestite me go.na policijska, ko vas j..e, što mi možete pederi, ja sam dijete hrvatskog branitelja i zaštićena sam, a vi ćete svi dobiti otkaz kada ja izađem, idioti i debili – tek je dio uvreda koje su lanjskog prosinca pretrpjeli karlovački prometni policajci kada su ranom zorom u Karlovcu zaustavili 22-godišnju bahatu i pijanu vozačicu.

“Napuhala” je 1,55 promila, pa nastavila s vrijeđanjem policajaca i njihove djece. Dobila je prekršajnu prijavu, a nedavno i sudsku presudu. Za vožnju u pijanom stanju dobila je 4000 kuna kazne te još 400 kuna za remećenje javnog reda.

Noć i pola idućeg dana provela je u policijskoj postaji, pa je taj iznos smanjen sa 700 na 400 kuna.

Komentara 16

DI
Direkt
21:59 10.04.2018.

Trebali su je pustiti. Ipak je dijete branitelja a to je već zaštićena vrsta u hr.

DH
dalibor.hren
04:23 11.04.2018.

Ima li te osoba ime i prezime?

AR
Artukovic
06:57 11.04.2018.

Ovakvo izvjestavanje je dno dna.Bez imena vozacice,policajaca,bez ijedne pojedinosti...Cisto sumnjam da se događaj i dogodio.Uvjerio sam se nekoliko puta da doticni nazovi novinari nakon sto su noc proveli drogirani,pijani ujutro nemaju pricu pa udri izmisljati.A najlakse im je udariti po braniteljima,pogotovo ako je sam novinar pripadnik nacionalne manjine.Gdje ces bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije