Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolona prema moru na Bregani

Nesvakidašnji potez muškarca u gužvi mnoge iznenadio: 'Njemu će biti super', 'Svaka čast'

Od jutra gužve na naplatnoj postaji Lučko u oba smjera
Tomislav Miletic/PIXSELL
26.07.2021.
u 11:43

Muškarac je putovao u kamp-kućici u kojoj s vanjske strane vozila ima tuš. Stao je između dva traka automobila i osvježio se

U koloni prema moru na Bregani jučer je iz jednog od brojih automobila snimljen nesvakidašnji prizor. Na snimci koju je na Facebooku objavila stranica "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca", vidi se muškarac koji se nasred ceste tušira

Muškarac je putovao u kamp-kućici u kojoj s vanjske strane vozila ima tuš. Stao je između dva traka automobila i osvježio se.

Dok je mnoge korisnike video nasmijao, većina je ipak pohvalila muškarca.

"Nije mi jasno zašto se neki smiju, na ovu gužvu u prometu i groznu vrućinu, pitala bi ih, bili se smijali, tko zna odakle momak vozi kamion i koliko vozi. Nije fer da se neki smiju. Svaka čast. momak", "Tko zna odakle dolazi. Možda je u autu 10/12 sati", neki su od komentara. 

"Nije to ludilo, čovjek se lijepo osvježio i njemu će biti super", "Kakva ljubomora ovih iz auta, a bubreg bi dali za jedan tuširanac", "E smijte se vi, ja prije misec dana u koloni na granici provela 2 i po sata. Da je bilo tuša spasilo bi", dodali su drugi. 

Ključne riječi

Komentara 7

NI
Niksiniksi
14:30 26.07.2021.

Prekinite snimati ljude po ulicama... Boze kakve smo mi seljacine!🤦‍♂️🤦‍♂️

LI
liliZG
16:12 26.07.2021.

zato on neće dobiti toplotni udar za razliku od ovih koji sjede u autima i smiju mu se.

AA
aabbcc
14:13 26.07.2021.

Stozeri su ovo zlo napravili sa testovima pa ljudi zure, ludo voze samo da za 48 sati stignu na odrediste. Neko bi trebao odgovarati za to jer oni koriste guzve da vaccine rasprodaju bas sad kad su odmori ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije