Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SPLITU

Kerum o odnosu s premijerkom: Niti ja zovem nju niti ona mene

brodosplit
Ivo Čagalj/PIXSELL
19.03.2010.
u 14:08

Upitan je li se ikada sastao s premijerkom Kosor, u svom je stilu kazao: - Niti ja zovem nju niti ona mene, a ja se nikad nikome nisam štekao.

Zanimljivo je da je na porinuću putničkog broda u Splitu koji je u brodogradilištu specijalnih brodova izgrađen za Jadroliniju, najveće ovacije dobio splitski gradonačelnik Željko Kerum. Upitan je li se ikada sastao s premijerkom Kosor, u svom je stilu kazao:
- Niti ja zovem nju niti ona mene, a ja se nikad nikome nisam štekao.

Škverani su ga srdačno pozdravljali uzvikujući: "Žele, Žele!", a na upit zašto on nije govorio, uzvratio je:
- Kako ću kad mi ne daju mikrofon?

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:21 19.03.2010.

Sva novinarska bagra u ovoj državi složno se svrstala na stranu pljuckaroša protiv Keruma. Nikako provariti činjenicu da jedan fakultetski neobrazovan čovjek može stvoriti toliki kapital i još pobijediti na izborima za gradonačelnika. Malo koji dan prođe, a da ga ne ubodu s manjim ili većim zločestoćama. Svemu unatoč, i iz ovog članka je vidljivo kako je to Kerum dobio izbore.

OB
-obrisani-
18:17 19.03.2010.

Naravno da su mu skandirali. Morat će ih netko zaposliti kao prodavače i čistače kad zatvore škver. E bijedo ljudska i bogu si teška.......

OB
-obrisani-
14:15 22.03.2010.

Žalosno je kad jedan rođeni doktor za novac i biznis, poput Keruma mora da gubi snagu i rasipa energiju na ovakve izjave. No narod u Splitu ga je prepoznao. Omogućio je tom čovjeku, da radi za njih i ne krade ih kao ostali političari. U ljudima poput Todorića, Rajiča i Keruma je budućnost Hrvatske. No kako se riješiti udbo-komunističke gamadi koja je naučila lagodno živjeti, na paroli uravnilovke, «svi smo jednaki, a ja i moja plača to nije važno – mora netko i da se brine protiv unutarnjih neprijatelja kao Kerum i ostali.» Novinar HRT-a, Stanković u NU2 je jedan od takvih a ima ih na tisuće u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije