Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO STVORENJE

Kartala kod kuće s obitelji, a onda joj je u dom ušla zmija kakva se rijetko viđa

Screenshot
06.10.2020.
u 15:24

Zmija je imala dvije glave, a takvi gmizavci prava su rijetkost

Jeannie Wilson uživala je u svome domu u Alexander Countyju u američkoj saveznoj državi Sjeverna Karolina s prijateljima i obitelji kada je u kuću upao nepozvani gost.

– Uočila sam zmiju štakorašicu u jednoj od soba nakon što sam kartala s prijateljima i obitelji. Sin je otvorio vrata da uđe malo zraka i vjerujem da je tada ušla u ona. Nikad nisam voljela zmije, no kad sam je vidjela, srce mi se slomilo – ispričala je Jeannie, piše Mirror.

Naime, zmija je imala dvije glave, a takve zmije rađaju se jedna od 100.000. Jeannie se odmah sažalila nad životinjom.

 

– Ne znam ništa o zmijama, no znala sam da nije otrovna. Rekla sam joj 'nitko te neće ozlijediti'. Htjela sam je odnijeti negdje na sigurno – ispričala je. Zmiju je nazvala 'Dvostruka nevolja' te ju je odvezla u znanstveni centar u Hickoryju gdje je otkrila kako je njezina zmija prava rijetkost.

– Rekli su mi da je stara četiri mjeseca i da je u dobrom zdravstvenom stanju. Stavili su je u njezin vlastiti terarij, a ona se odmah zavukla ispod kamena kao da je to njezin dom – ispričala je Jeannie Wilson.

Ključne riječi

Komentara 6

ZV
zvezdomor
16:29 06.10.2020.

borić - peović vrsta

NE
nešperlin
16:37 06.10.2020.

Da li jedu obje glave? Autor teksta je baš mogao malo istražiti i prosvjetliti nas

BL
bluescreen
16:18 06.10.2020.

Istraživačko novinarstvo. Bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije