Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos na A1 prema Karlovcu

VIDEO Pogledajte što je ostalo od portala s prometnim pločama: Kamion se zabio u stup i izazvao gužvu na A1

Kamion se zabio u portal s prometnim pločama
Foto: HAC
1/11
18.11.2021.
u 13:04

Promet je preusmjeren na državnu cestu Klinča Sela - Desinec - Jastrebarsko (DC1).

Zbog uklanjanja oštećenog portala s prometnim obavijestima dionica A1 između čvora Donja Zdenčina i Jastrebarsko u smjeru Splita bila je dva sata zatvorena za promet. U tom razdoblju stvorila se kolona duga oko pet kilometara, a promet se na tom dijelu odvijao starom Karlovačkom cestom (DC1).

Hrvatske autoceste izvijestile su da je spomenuta dionica u 13,30 sati puštena u promet.

Prema informacijama iz HAC-a, do oštećenja portala je došlo zbog prometne prometne nesreće. Prema dostupnim informacijama teretno vozilo ili izvanredni prijevoz je, kretajući se u smjeru Zagreba, udario ili zakačio stup portala, na kojem se nalaze ploče vođenja prometa, u centralnom pojasu koji se nalazi u smjeru Splita. Vozač je pobjegao s mjesta događaja.

Portal je jako oštećen i zbog sigurnosti je prvo bila zatvorena preticajna traka u smjeru Splita te je brzina ograničena na 60 km/h. No, s obzirom da je konstrukcija bila dosta nestabilna u međuvremenu je zatvoren je sav promet na tom dijelu A1. Naime, nakon pregleda portala utvrđeno je kako je zbog sigurnosti potrebno isti ukloniti.

Djelatnici naplate cestarine i operateri pregledali su snimke kako bi se pokušao pronaći počinitelj.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Svračak
Svračak
13:34 18.11.2021.

Kretajući se, zakačio! O kojem se jeziku radi?

TR
Tripoli
13:18 18.11.2021.

Ovo je u smjeru Karlovca...ne ide vam bas geografija?!

JO
JosefKa
13:09 18.11.2021.

Vukovar je vazniji. Uzalud vam losa i neinteligentna potraga za senzacijama koje biste stavili u prvi, najveci clanak. Slazem se da je oco vijest ali modus operandi vas razotkriva i kod onih koji najslabije spajaju kockice. Jako, jako jeftino.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije