Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO ISKUSTVO MEĐIMURSKOG FOTOGRAFA

Kakva ljupka stvorenja: Oči u oči s lisicom i njenim mladunčetom

Foto: Luka Hercigonja
1/4
14.05.2021.
u 21:03

Nije bila sigurna je to ispred nje čovjek jer me zbog smjera vjetra nije mogla nanjušiti. Uglavnom, bilo je jako uzbudljivo, malo je vremena za okidanje fotki jer nikad ne znaš kad će skužiti da si tu, kazao je Luka Hercigonja

Fotograf Luka Hercigonja iz Preloga snimio je prekrasne fotografije lisica. 

- Prvo sam ugledao mladunca kako drijema na ulazu u jazbinu. Istezao se i nakon petnaestak minuta povukao u jazbinu. Odlučio sam se sakriti u travi na desetak metara i pričekati što će biti dalje. Nakon par sati pojavila se mama, brzo se spustila do jazbine i stala na ulazu. Primijetio sam njezin oprez, brzinu i eleganciju kretanja dok izuzetnom brzinom upija informacije iz okoline. Stajala je tako na ulazu u jazbinu i gledali smo se oko tri minute. Nije bila sigurna je to ispred nje čovjek jer me zbog smjera vjetra nije mogla nanjušiti. Uglavnom, bilo je jako uzbudljivo, malo je vremena za okidanje fotki jer nikad ne znaš kad će skužiti da si tu. Vidjelo se da je iscrpljena od brige o mladima - ispričao nam je Međimurac Luka koji obožava fotografirati životinje u Prelogu i okolici.

1/4
Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:41 14.05.2021.

Stvarno prelijepo

VI
vidum
09:17 15.05.2021.

Svi su lopovi ljupki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije