Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA MORU

Imamo fotografiju: Evo kako je predsjednik Milanović izgledao u mladosti

Foto: Privatna arhiva
1/2
13.05.2021.
u 22:25

Milanovićevu fotografiju iz mladosti objavili smo u ranijim pričama o njegovu životnom putu

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković zapalio je danas društvene mreže objavom svoje golišave fotografije iz mladosti. Odgovorio je time na prozivku predsjednika Zorana Milanovića da je "nasilnik bez mišića". "Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami...", napisao je Jandroković uz fotografiju, a na reakciju Milanovića nije trebalo dugo čekati.

"To nije ništa vulgarno, to je naprosto jadno", poručio je Milanović. 

U jeku tih rasprava, prisjetili smo se i Milanovićevih fotografija iz mladosti, a koje smo objavili u ranijim tekstovima Ivice Radoša "Sanja je bila samozatajna djevojka, a izlazila je u diskoteke Saloon i Gjuru" i "Priča o Milanoviću: Pokazao da desnica nema monopol na domoljublje". Osim fotografija iz mladosti, mogu se vidjeti i neke fotografije iz djetinjstva.

>> FOTO Milanovićev život u slikama

1/42

 

Komentara 115

KI
kiseli
05:53 14.05.2021.

Fali samo Anka Taritaš u kupaćim i dan će biti u potpunosti ispunjen

SV
Svebor
23:34 13.05.2021.

Novinari, sjetite se vaše uloge u društvu i prestanite se samozadovoljavati na sukobu dva političara za koje smo mislili da dostojno predstavljaju našu zemlju u svijetu.

DU
Deleted user
23:31 13.05.2021.

Pa nećete valjda komentirati sliku dječaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije