Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se dao smesti

Usred rasprave 'igrao' se mobitelom: 'Pustite me na miru, dopisujem se s Tsiprasom'

juncker
Foto: Reuters/PIXSELL
07.07.2015.
u 14:52

Grčki premijer Alexis Tsipras danas prezentira novi prijedlog za rješenje dužničke krize na izvanrednom summitu Eurozone

Predsjednik Europske komisije Jean Claude Juncker danas se nije mogao suzdržati pa se tako igrao mobitelom tijekom rasprave oko Grčke u Europskom parlamentu, javlja BBC. Pojedine europarlamentarce to je razbjesnilo, no Juncker se nije dao smjesti

- Pustite me na miru, dopisujem se s Tsiprasom - odgovorio im je.

Grčki premijer Alexis Tsipras danas bi trebao prezentirati novi prijedlog za rješenje dužničke krize na izvanrednom summitu Eurozone. Plan navodno sadrži zahtjev za otpisom 30 posto duga, nakon što su Grci na referendumu u nedjelju odbili mjere pomoći.

>> Tsipras traži otpis 30 posto duga, Njemačka zaziva 'željeznu kancelarku'

Komentara 15

RA
rakikaki
15:19 07.07.2015.

Čini li se to samo meni ili je ovaj čovjek totalno skrenuo s uma!? Orbana pozdravlja naci pozdravom, sve ostale tapša rukom po licu (odvratno) i visi na mobitelu stalno!

RU
rukomlat
15:16 07.07.2015.

opet pijan ko majka.

LI
liskovaca
15:09 07.07.2015.

To su današnji političari! Obični pijuni lovatora!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije