Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO MU SE SVAKI TRAG

U Trnovcu nestao 15-godišnji Davorin, potraga HGSS-a i policije nije dala rezultate

davorin
Foto: screenshot/nestali.hr
28.11.2016.
u 20:12

Mole se svi građani ako imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Davorin pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala opisu da o tome odmah obavijeste policiju pozivom na broj 192.

Od jutros traje intenzivna potraga za nestalim 15-godišnjim Davorinom Štefuljem iz Trnovca na području općine Nedelišće. 

Na terenu su članovi čakovečke stanice Hrvatske gorske službe spašavanja i djelatnicima PU Međimurske županije.

- Potraga nije dala rezultate. U tijeku je planiranje potrage za sutra ujutro, u koju se uključuju i okolne stanice HGSS-a sa svojim resursima, službenici PU međimurske, lokalni DVD-ovi, a potragu logistički aktivno podržava i Općina Nedelišće - kažu u HGSS-u.

Policijska uprava međimurska objavila je kako je zaprimila obavijest da je 15-godišnjak nestao u subotu oko 14 sati. On se od kuće u Trnovcu udaljio u nepoznatom smjeru, a na sebi je imao crnu jaknu, traperice i sive tenisice marke Converse. Davorin je visok oko 170 centimetara, srednje je tjelesne građe te ima kestenjastu boju kose i očiju.

Mole se svi građani ako imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Davorin pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala opisu da o tome odmah obavijeste policiju pozivom na broj 192.

Također, sve informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

>> Jeste li ih vidjeli? Među 9 nestalih, šestero je maloljetnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije