Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sveta' životinja

Jarca rođenog s natpisom Alah prodaje za 1,200.000 kuna

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 05.03.09., Cakovec, Hrvatska- Kozari o problemima s cijenom mlijeka i problemima u kozarstvu. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/Vecernji list'
'Vjeran Zganec Rogulja/Vecernji l'
29.10.2012.
u 17:35

Islam Bhati (37) iz Indije vlasnik je jarca na čijem krznu šare ispisuju riječ Alah

Iako u njegovu kraju jarčevi vrijede nekoliko stotina eura, Islam Bhati (37) iz indijskog Rajahstana svog pokušava prodati putem internetskog oglasa i to za vrtoglavih 160.000 eura (oko 1,200.000 kuna).

No ne bilo kome nego muslimanima koji slave Kurban-bajram jer jarac na krznu ima šare u obliku riječi Alah i kao takav mogao bi biti idealan za ritualno žrtvovanje, piše Daily Mail.

Životinju je Bhati kupio prije dvije godine, a od tada je hrani samo najboljim namirnicama – svježim lišćem i suhim voćem. Stoga će, smatra, njezino meso biti iznimne kvalitete.

– Ovo je čudesna, božanstvena životinja i osjećam se blagoslovljeno što je posjedujem. Od djetinjstva brinem o kozama, a ovo je najbolji primjerak kojeg smo uzgojili. Zato i cijena od 11 milijuna rupija i nije prevelika – kazao je ponosni vlasnik koji priznaje da se još uvijek nisu javili zainteresirani kupci.

– Netko mi je ponudio 2,5 milijuna rupija, no nisam želio prihvatiti. Jarac je neprocjenjiv i prodat ću ga po cijeni koju sam odredio te ću polovicu tog iznosa darovati lokalnom sirotištu – odlučan je Bhati.

>>Znanstvenici u šoku: Kit beluga oponaša ljudske glasove!

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:59 29.10.2012.

Sta bi bilo na ledjima jarca pise "PAPA" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije