Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Jakovčić:

'Bandiću sam odnio malvaziju da se lakše popne na Sljeme'

Jakovčić Bandić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
14.01.2014.
u 09:52

Odlučeno je, istaknuo je Miletić, da će IDS izaći na izbore za Europski parlament 25. svibnja ove godine, a što se tiče modaliteta izlaska na izbore, IDS će uskoro donijeti i odluku o načinu izlaska na izbore.

Predsjedništvo IDS-a utvrdilo je da je naš kandidat za člana Europskog parlamenta aktualni predsjednik IDS-a Ivan Nino Jakovčić, kazao je potpredsjednik IDS-a Boris Miletić nakon jučer održane sjednice Predsjedništva stranke.

Odlučeno je, istaknuo je Miletić, da će IDS izaći na izbore za Europski parlament 25. svibnja ove godine, a što se tiče modaliteta izlaska na izbore, IDS će uskoro donijeti i odluku o načinu izlaska na izbore.

"Čuo sam se s Milanovićem četiri ili pet puta"

Ivan Jakovčić je potvrdio da se nedavno sastao sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem, ali je rekao i da se nisu sastali zbog politike, nego zbog golfa, piše Glas Istre.

- Naravno da sam bio kod Milana Bandića. Odnio sam mu bocu malvazije da se lakše popne na Sljeme. Razgovarali smo o mnogo tema, mi se skoro dvadeset godina dobro znamo. Bandić je, kao stari SDP-ovac, uvijek dobar sugovornik - kazao je Jakovčić i dodao kako je sastanak organiziran zbog spora Hrvatske golf udruge i Hrvatskog golf saveza. Jakovčić se bez javne objave susreo i sa Nikicom Gabrićem, koji ga je pozvao na osnivački skup svoje stranke Nacionalni forum. - Naravno da ćemo se odazvati i doći na osnivanje Gabrićeve stranke - kazao je Jakovčić koji tvrdi i da je "normalizirao odnose sa premijerom Zoranom Milanovićem".

- Čuli smo se četiri, pet puta - kazao je Jakovčić i dodao da je IDS-u prioritet suradnja sa socijaldemokratskim i liberalnim strankama i to na europskim, predsjedničkim i parlamentarnim izborima koji će se održati u naredne dvije godine.

>> Boris Miletić zasad jedini kandidat za predsjednika IDS-a

Komentara 8

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
10:40 14.01.2014.

Očito da se pravi hrvati Ivan Nino Jakovčić i Milan Bandić uz Boga i domoljublje udružuju jer če tako lakše preživjeti kao svoji na svojim pozicijama i privilegijama.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:51 14.01.2014.

Hm, krasna je to zemlja u kojoj se sve rješava pijačom i zaplotnjačkim političkim igrama. Zato nam i ide tako, a ovaj mamurluk u koji smo upali, trajat će godinama dok nam glava ne pukne od loših političara, lošeg vinaa i poteza pijanih milijardera koji nemaju kune u džepu. Zagreb je dužan do bola, Istra preplavljena starim nijemcima, pa je vrijeme da voditelji ovako dobre politike malo promijene gnijezda, jer je u njima počelo gadno smrdjeti od neizbacivanja izmeta.

AM
ameris
10:08 14.01.2014.

bandić nakon "puhanja" na Ksaveru apstinira (makar se tako ne čini) no zato g Jakovčiću,ako ode u E.parlament će trebati mjesečni lifreraj malvazije u neograničenim količinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije