Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETRINJA

Izbo mladića nožem i tražio ga po ulicama kako bi ga dokrajčio pištoljem, policija je bila brža

policija
Foto: Robert Anic/PIXSELL/Ilustracija
1/2
27.05.2019.
u 13:37

Unatoč zadobivenim ozljedama mlađi je muškarac uspio svladati starijeg te mu uzeo nož, no to ga nije zaustavilo već je ovaj je izašao iz objekta i odvezao se autom, da bi se nakon kraćeg vremena ponovno vratio i to sa dva pištolja koja posjeduje na dozvolu

Sve se dogodilo 23. svibnja oko 20,30 sati,  u ugostiteljskom objektu u Ulici Augusta Šenoe u Petrinji, kada je 58-godišnjak, nakon verbalnog i fizičkog sukoba s mladićem, otišao do svog auta i uzeo nož te se vratio natrag i 20-godišnjaku zadao dvije ubodne rane u predjelu leđa i jednu ubodnu ranu šake.

Ovog četvrtka, Petrinjac kazneno je prijavljen zbog pokušaja ubojstva 20-godišnjaka kojeg je prvo izbo nožem, a zatim ga tražio po ulicama kako bi ga dokrajčio pištoljem, priopćila je danas policija. Srećom, na vrijeme je 58-godišnjaka pronašla policija te ga uhitila.


Unatoč zadobivenim ozljedama mlađi je muškarac uspio svladati starijeg te mu uzeo nož, no to ga nije zaustavilo već je ovaj je izašao iz objekta i odvezao se autom, da bi se nakon kraćeg vremena ponovno vratio i to sa dva pištolja koja posjeduje na dozvolu. Jednoga od njih je ispred ugostiteljskog objekta repetirao i stavio metak u ležište cijevi, s namjerom da 20-godišnjaka usmrti.


Kako je mladić napustio kafić i otišao potražiti liječničku pomoć, 58-godišnjak ga je krenuo tražiti po Petrinji.


Srećom, njegovu potragu po petrinjskim ulicama prekinuli su policijski službenici koji su ga zaustavili i uhitili te mu oduzeli pištolje i nož koji je pronađen u ugostiteljskom objektu.


Mladiću 20-godišnjaku, kojemu je utvrđeno 0,64 promila alkohola, u sisačkoj Općoj bolnici konstatirane su teške tjelesne ozljede, a osumnjičeni 56-godišnjak, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,49 promila, u ovom događaju lakše je ozlijeđen.


Stariji je Petrinjac nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
14:19 27.05.2019.

oduzeti mu oružje i dozvolu za oružje, bar toliko bi trebali odmah učiniti.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
13:54 07.09.2019.

Mislim da je to učinjeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije