Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Izbo je nožem jer mu nije htjela prodati svoju supstitucijsku terapiju

Provalnik nož žena
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
17.09.2020.
u 08:07

Ona  je lakše ozlijeđena, a on uhićen i pritvoren, a tužiteljstvo traži da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od bijega i mogućeg utjecaja na svjedoke

Za pokušaj ubojstva optužen je 40-godišnji državljanin BIH, kojeg ŽDO Zagreb tereti da je nožem nasrnuo na ženu koja mu nije htjela prodati svoju supstitucijsku terapiju. Optužen je da je 14. svibnja oko 17.30 prišao žrtvi kojoj je kazao:

- Prodaj mi svoju terapiju.
Ona nije htjela, pa  je on počeo vikati  na nju.
- Vidjet ćeš ti kada se vratim s nožem! - prijetio je 40-godišnjak ženi.

Ona se nije obazirala na njega, a on je otišao. Nakon nekog vremena se vratio noseći nož. Njegova žrtva je bila u društvu još triju osoba, kada joj  je 40-godišnjak prišao te je nekoliko puta ubo nožem. Zarezao ju je po glavi i ramenima i prstima desne šake, prije no što je spriječen u daljnjem napadu.  Ona  je lakše ozlijeđena, a on uhićen i pritvoren, a tužiteljstvo traži da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od bijega i mogućeg utjecaja na svjedoke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije