Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u Večernjem listu

Istražuju se otpremnine koje su dobili smijenjeni direktori HAC-a

pdf naslovnice
Foto: VL
1/2
10.10.2014.
u 00:02

Na meti istražitelja sad su i otpremnine koje su dobili smijenjeni direktori u HAC-u

Policijska istraga o otpremninama u tvrtki HAC-Održavanje i naplata cestarine, o kojoj je nedavno pisao Večernji list, proširila se i na tvrtku maticu – HAC.

Na meti istražitelja, prema našim informacijama, sad su i otpremnine koje su dobili smijenjeni direktori u HAC-u, a koji su i dalje ostali raditi u toj tvrtki.

Tehnološki višak

Neki od njih u međuvremenu su proglašeni tehnološkim viškom pa su opet, drugi put, dobili otpremnine. Sporne su tako, prema zasad dostupnim informacijama, otpremnine, odnosno nadoknade štete, kako se to formalno zove, za bivše direktore naplate cestarine Zvonimira Piliha i Željka Krapljana te za bivšeg direktora pravnih poslova Nikolu Bačurina.

>>Cijeli članak o otpremninama direktorima koji su ostali u HAC-u pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka

Foto: VLm

>>Šef dobio i drugu otpremninu u HAC-u, radnicima nije ostalo ništa

Komentara 8

OL
olala
22:12 09.10.2014.

OOOOOO dolijao i striko Krapljan.Kako do sada nikada nitko se nije sjetio da jedan siromašni vodoinstalater najednom postaje intelektualac i gle vraga na Prometnom,a imovina da padneš u nesvijest!!!

Avatar Semper5
Semper5
00:02 10.10.2014.

Bliže se izbori

MX
MXLCLGTG
22:46 09.10.2014.

U odvjetnistvu fali ljudi ili i ovo novo trpa slucajeve negdje u ormar pa ce ih po potrebi izvlaciti sporo skroz sporo a narod stenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije