Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekstremisti

Islamska država opet prijeti napadima, meta im je Messi: 'Bliži se sezona lova'

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
20.06.2018.
u 14:33

Islamska država prije mjesec dana objavila je fotomontažu na kojoj su prikazane egzekucije Messija i Cristiana Ronalda

Islamska država objavila je nove prijetnje napadima na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ponovno uzimajući za metu Lionela Messija.

Argentinska nogometna megahit-zvijezda na fotografijama koje se šire internetom prikazana je kako kleči u narančastom kombinezonu pokraj ISIL-ova krvnika, kao u stvarnim egzekucijama zarobljenika koje su radikalni islamisti snimali i objavljivali. U prvom planu na fotki ispred Messija je maskirani ekstremist sa bombom.

- Vukovi kalifata, budite spremni jer se bliži sezona lova - stoji u natpisu na fotki.

Na drugoj fotografiji poručuje se "neprijateljima Alaha" da se spreme na ono što ih čeka, a u trećem se vidi militant kako nosi bombu na nogometno igralište u plamenu. Na četvrtom se jednostavno vidi natpis "Sve ih ubijte".

Islamska država prije mjesec dana objavila je fotomontažu na kojoj su prikazane egzekucije Messija i Cristiana Ronalda, a još prije toga objavili su fotografiju krvavog Messija iza rešetaka.

Ako nas pogodi treći svjetski rat, 10 najmoćnijih zemalja imat će ključnu ulogu:

Lionel Messi
1/12

Komentara 3

KE
kelab
20:55 20.06.2018.

Kakva religijska bolest!

UM
umnjak
15:32 20.06.2018.

Morate se pozuriti jer bi Messi mogao brzo kuci😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije