Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Inicijativa mladih za ljudska prava kazneno prijavila B. Glavaša

Traže da se Glavaš procesuira zbog otkrivanja identiteta ugrožene osobe ili zaštićenog svjedoka
15. svibnja 2012. u 14:46 22 komentara 8 prikaza
'17.03.2011., Zenica - General Branimir Glavas koji sluzi kaznu za ratni zlocin u KPD Zenica. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
Foto: 'Anto Magzan/PIXSELL'

Inicijativa mladih za ljudska prava – Hrvatska predala je danas Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu kaznenu prijavu protiv Branimira Glavaša. Inicijativa traži da se na temelju dokaza koji su sadržani u prijavi istraži i procesuira Branimir Glavaš zbog počinjenja kaznenog djela otkrivanja identiteta ugrožene osobe ili zaštićenog svjedoka, izvijestili su u priopćenju.

Više detalja o kaznenoj prijavi protiv Glavaša Inicijativa će predstaviti na konferenciji za novinare koju će održati u četvrtak u 10 sati u uredu Inicijative, Amruševa 8.

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Olival
PRIČA O USPJEHU
Od obiteljskog biznisa do pozicije regionalnog lidera u proizvodnji prirodne kozmetike
  • toni0705:

    Ma daj mu više prestanite davati na važnosti! Inicijativo mladih za ljudska prava (my ass), kad jednom čujem da ste podnijeli kaznenu prijavu protiv nekog od pobunjenih Srba za ubijenog Hrvata (od tisuća i tisuća pobijenih, prethodno mučenih i masakriranih), ... prikaži još! tad ću vas shvatiti ozbiljno. Ako je žrtva žrtva, zašto vas ne zanimaju ubojstva Hrvata?

  • mozel:

    Ma kakav zasticeni svjedok,zasticeni svjedok kojemu se nemoze vjerovati istinitost jer je anoniman pa zato bi se svi zasticeni svjedoci trebali otkriti.

  • kristov:

    Koji su pak ovi? Pripadaju li oni paradi iz Splita? Tko njih financira i jesu li pitali Josipovića za pravni savjet?