Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrivanje svjedoka
Povratak na članak

Inicijativa mladih za ljudska prava kazneno prijavila B. Glavaša

Traže da se Glavaš procesuira zbog otkrivanja identiteta ugrožene osobe ili zaštićenog svjedoka

Komentari 22

KR
kristov
15:12 15.05.2012.

Koji su pak ovi? Pripadaju li oni paradi iz Splita? Tko njih financira i jesu li pitali Josipovića za pravni savjet?

VL
TO
toni0705
15:15 15.05.2012.

Ma daj mu više prestanite davati na važnosti! Inicijativo mladih za ljudska prava (my ass), kad jednom čujem da ste podnijeli kaznenu prijavu protiv nekog od pobunjenih Srba za ubijenog Hrvata (od tisuća i tisuća pobijenih, prethodno mučenih i masakriranih), tad ću vas shvatiti ozbiljno. Ako je žrtva žrtva, zašto vas ne zanimaju ubojstva Hrvata?

VL
MO
mozel
15:19 15.05.2012.

Ma kakav zasticeni svjedok,zasticeni svjedok kojemu se nemoze vjerovati istinitost jer je anoniman pa zato bi se svi zasticeni svjedoci trebali otkriti.

VL
FU
furešta
15:22 15.05.2012.

Treba otkriti imena ovih mladih orujanaša, da mi zaštitimo naša prava, tek tako zlu ne trebalo.

VL
C5
c54t21q2
15:24 15.05.2012.

Mozete mu ...da ne kazem sta!Mos misliti inicijativa mladih...kolko su samo mladi zanima me...i kladim se da u svojim brigadama imaju najmanje hrvata a najvise onih ...hibridnih...iz mjesovitih brakova i...i...srba.

VL
SA
Sarmat
15:26 15.05.2012.

Ovi gay-aktivisti mijenjaju po potrebi svoje ime, em su mladi za zaštitu ovog i onog, em su pioniri druga tita, em su čede čiča miloševića, em su ministranti popa dujića. Zašto te mindere uopće spominjete u novinama?

VL
KA
kalifront
15:30 15.05.2012.

Maj jok, nema zaštićenih osim mojih kokoša.

VL
OB
-obrisani-
15:34 15.05.2012.

Na Portalu Hrvatskoga kulturnog vijeća imate malo opširnije o toj \"inicijativi\". Upišite u google \" Inicijativa mladih za ljudska prava – duboko humanistička udruga \", to je naziv članka na HKV-u, i pročitajte taj članak te obavezno komentare ispod članka.

VL
DR
drazencro
15:41 15.05.2012.

srpska posla

VL
HA
Haurvatat
15:44 15.05.2012.

Sve što ima "mladi" u predzanku organizacije su udarne masonske organizacije za stvaranje štimunga protiv suverenih država i slobodu ljudi. Tako vidi: Mlada Bosna, Mlada Italija, Mlada Turska, ... Omladina itd., sve masonske udarne organizacije za uništavanje čovječanstva.

VL
IU
idriz ujdurovic
15:51 15.05.2012.

Pravi naziv ove udrug j je: inicijativa mladih za rehabilitaciju četništva'. To je ono sto oni rade. I ne bi me bilo briga ta bagra nije fiancirana novcem svih nas. Tako mi cijelo vrijeme hranimo četničku guju u njedrima.

VL
MA
malamlak
16:15 15.05.2012.

tko tu bagru financira? tko im daje lovu za njihov ne"rad". Zar i oni ne bi trebali zasukati rukave ili nam misle biti na grbači cijeli život ko njihovi očevi iz srbokomunsitičke zločinačke organizacije i prodavati nam maglu tobože brinući o našim pravima. Treba te neradnike u kamenlom da nauče kako se kruh zarađuje!

VL
MA
malamlak
16:26 15.05.2012.

Inicijativa Milanovića Pozvani smo na burzu jer je Milanče oformio URED za promicanje hrvatske kulture u svijetu, a na čelu ureda pogodite tko? Drug Zoran Mitrović, neobrijan, zapušten u razdreljenoj košulji ko da je jučer četničku hordu napustio. Milanče nudii umjetnicima 2200 kn/mj za promicanje hrvatske kulture pod vodstvom Zapuštene protuhe. Uglavnom naslušasmo se budalaština, te bog Pan, te poganština, te baphomet, na pitanje kakve veze ima ta silna poganština s hrvatskom kuturom te šta su onda nastupi Lada ako nisu promicanje hrvatske kulture i zar nije naša kultura kršćanska. Zapuštenog smo zbunili jer naprosto nije kompetentan za vođenje takvog ureda ali je očigledno Milančetu podoban. Na znanje narodu na kakve projekte i na kakve voditelje projekata Milanović troši naše novce!

VL
OB
-obrisani-
17:00 15.05.2012.

. .a je Tudjman svakom smeću davao Hrvatske putovnice...!! .

VL
OB
-obrisani-
17:51 15.05.2012.

Opet četnici koji se sakrivaju iza "ljudskih prava". Nisu oni jedini slučaj ni u Hrvatskoj ni u svijetu. Počela se svakojaka bagra sakrivati iza ljudskih prava. Mudžahedini koji su ubijali Hrvate u srednjoj Bosni ulazili su u Hrvatsku pa u BiH pod krinkom djelatnika "humanitarnih udruga", i onda kad netko pita zašto im je hrvatska vlast dopuštala ulaz u državu, a da im nisu dopustili pobunili bi se Amnesty international, HRW i ostali da ne dopuštamo "humanitarcima da djeluju", a ovi odrubljuju glave civiima po srednjoj Bosni. Isto tako, Savo Štrbac, jedan od organizatora uz Kostu Novakovića i Ratka Mladića, zločina u Škabrnji, danas se predstavlja kao "zaštitnik ljudskih prava". Tako da ovo nije ništa novo i ništa neuobičajeno, da najveći zločinci, ili njihovi gojenci sebe predstavljaju kao "zaštitnike ljudskih prava". I onda se on i suci u Haagu čude kao pura dreku kad Tuđman ta i takva "ljudska i građanska prava" naziva tobožnjim. Pa nego što su nego tobožnja, ovo je najbolji dokaz...

VL
CR
crnaguja1950
19:10 15.05.2012.

a što ta inicijativa \"mladih\"(ljevičara)ne bi kazneno prijavila Boljkovca,Manolića,Mesića i slične.....ta ratni zločin ne zastarjeva ?

VL
DU
Deleted user
19:53 15.05.2012.

Zato što provodi politiku donatora i partnera koji su: Donatori: The Balkan Trust for Democracy Međunarodna komisija za nestale osobe Europska komisija Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske u Zagrebu Partneri: Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju (ICTY), Outreach Program OSCE / OESSSS Zagreb Fond za humanitarno pravo Srpski demokratski forum Udruženje \"Protiv zaborava\" Udruženje \"Suza\" Documenta - Centar za suočavanje s prošlošću Građanski odbor za ljudska prava Zagreb Pride UNMK H-alter SENSE News Agency

VL
DU
Deleted user
19:57 15.05.2012.

\"Dobro je i to da u medijima konstantno slušamo o „Selojtepu\" i „Garaži\" i o nekoliko ubijenih Srba u Osijeku; dobro je da humanističke i ljudskopravne udruge s vremena na vrijeme redovito pišu o tim zločinima. Šteta je što te udruge do sada niti jednom nisu podsjetile na 1200 ubijenih Hrvata u Osijeku. No, s obzirom na to da bi bilo besramno uopće i pomisliti da je Inicijativa mladih za ljudska prava ekspozitura protuhrvatskih snaga i jedna od mnogobrojnih jedinica za specijalne namjene u realiziranju plana kriminalizacije Domovinskog rata, i da je, ne daj Bože, sastavljena od sinova i kćeri koji potječu iz prekaljenih jugokomunističkih obitelji (oni miševi iz rupa izišli o kojima pjeva Thompson) – zaista ne sumnjamo kako će ta humanistička udruga u narednim mjesecima podignuti barem desetak kaznenih prijava protiv nesakcioniranih srpskih zločinaca, i tako ukloniti sumnje kojekakvih opskurnih teoretičara zavjere. Ipak je to udruga za „ljudska prava\". A Hrvati ipak spadaju u ljude, zar ne?\"

VL
VT
vozac-traktora
19:59 15.05.2012.

Da, da ipak je samo jučer bila sudska rasprava u Haagu i sve je bilo u pozitivnom tonu, pa se moraju javiti ovi mladi četnici da to malo izbalansiraju i isprovociraju hrvatsku javnost. Nisu se baš iskazali u podizanju otužnicece za Ratka Mladića.

VL
OB
-obrisani-
08:23 16.05.2012.

Inicijativa mladih za ljudska prava, udruženje jugonostalgičara i provokatora.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.