Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvrijeđala putnicu

Incident u autobusu zbog klime: 'Niska si i debela'

Vozačica autobusa izvrijeđala putnicu
YouTube
05.09.2013.
u 14:44

Kada je putnica izlazila iz autobusa, vozačica, Afroamerikanka, dobacila joj je da je "niska, debela i bjelkinja".

Nadzorna kamera iz gradskog autobusa u Milwaukeeju zabilježila je incident tijekom vožnje. Vozačica autobusa izvrijeđala je putnicu koja joj je navodno prigovorila zbog klime u autobusu. Putnica ju je navodno dvaput zamolila da ugasi klimu, što je vozačica odbila.

Kada je putnica izlazila iz autobusa, vozačica, Afroamerikanka, dobacila joj je: "Niska si, debela i bjelkinja. Ne razgovaraj se tako sa mnom".

– Odmah sam se rasplakala. Borim se s težinom cijeli život i zbog toga su me zlostavljali – izjavila je Melinda Slick, prenosi The Blaze. Kako su izvijestili iz tvrtke zadužene za javni prijevoz, vozačica nije ostala bez posla, nego su je samo premjestili na drugu autobusnu liniju, a javnost su izvijestili da je vozačica poslana na obuku rada s ljudima.

>> Vozači gradskih autobusa razapeli se na križ nakon što su otpušteni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije