Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

INA osigurala jeftiniji UNP za stanovnike potresom pogođenih područja

16. veljače 2021. u 12:40 92 prikaza
INA
Foto: INA

Uslijed hladnijeg vremena INA je za svoje kupce ukapljenog naftnog plina (UNP) na području Sisačko-moslavačke županije osigurala novi, povoljniji proizvod UNP PB SMJESA SISAČKO-MOSLAVAČKA. Proizvod je geografski ograničen i namijenjen je isključivo fizičkim osobama s područja spomenute županije koje posjeduju UNP spremnik Ine*. 

UNP PB SMJESA SISAČKO-MOSLAVAČKA istih je karakteristika kao i uobičajena smjesa UNP-a koju INA stavlja na tržište. Cjenovno će biti povoljnija za 1 kn po kilogramu u odnosu standardni UNP. Kupci će se novim proizvodom moći opskrbljivati u razdoblju od 15. veljače do 14. travnja 2021. godine. Također, kupcima na području Sisačko-moslavačke županije INA u razdoblju od 1. siječnja do 31. ožujka neće naplaćivati najam UNP spremnika. Narudžbe novog proizvoda moguće je napraviti putem besplatnog telefona 0800-0809 ili slanjem elektroničke pošte na veleprodaja@ina.hr.

Više informacija o ukapljenom naftnom plinu i mogućnostima kupnje potražite na službenoj internet stranici Ine.

* Na ostalim područjima Republike Hrvatske UNP se prodaje po cijenama važećim na dan isporuke i bez naplate troškova prijevoza.

EKSKLUZIVNE SNIMKE
VIDEO Braća Mamić žive opušteno u BiH: Evo čime se bave u slobodno vrijeme
TIDAL
Glazba i zabava
Jeste li ikada čuli za TIDAL? Istražili smo sve što morate o njemu znati