Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ima li razlike u klečanju u molitvi na Trgu i koračanju u Povorci ponosa?

04.12.2022. u 08:33

U Hrvatskoj je dopušteno imati različite stavove i poglede na život. I jednako je uvredljivo prostački etiketirati 'katolibane' ili 'pederčine i lezbe'

Komentara 126

Avatar zidam spremno
zidam spremno
09:07 04.12.2022.

“… Ima li razlike u klečanju u molitvi na Trgu i koračanju u Povorci ponosa?..” Ima. Naravno da ima. Prvo je miroljubiv i samozatajan cin sutljive vecine koja je odlucila pokazati kako u stvari stvari stoje u HR. Drugo je agresivni teror medija i devijantne manjine protiv sustava vrijednisti jednog drustva koje ititira barem 75% populacije. Molitva krunice je nesto povijesno inherentno hrvatskom narodu, dok je LGBTIQWERTZUIOP aktivizam naturanje jedne anomalije kao ravnopravnog sustava vrijednisti mainstreamu. Ne bu islo. Unatoc tome sto se i politika i mediji iz petnih zila ivjeriti nas u suprotno, “katolibane” na Trgu podrzava 80% stanovnistva, a “promicatelje ljubavi” 10%. (onih ostalih 10% boli jedna stvar). I da, da ponovim - LGBTQWERTZUIOP jest anomalija. Ne bolest, ne razlog za diskriminaciju, ali anomalija svakako.

Avatar Cantor
Cantor
08:58 04.12.2022.

Ima li razlike između duhovne skrušenosti sa jedne strane i sa druge strane nasilnog i od države i medija podupiranog političkog pokreta iza čije ideologije stoji perverzno bludničenje? To je stvarno teško pitanje...

PA
pan-am
08:59 04.12.2022.

sotona (lažac) reagira na krunicu naravno da mu nije drago da se moli ,volio bi on da se ne moli ali ima još hrabrih ljudi ,samo naprijed molitelji !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije