Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO NA HRT-U

I službeno potvrđeno: Milanović i Grabar-Kitarović u čevrtak na novom sučeljavanju

RTL-ovo sučeljavanje predsjedničkih kandidata Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
31.12.2019.
u 15:54

Novo sučeljavanje možete pratiti uživo na Prvom programu HTV-a u četvrtak u 20:05

Sučeljavanje dvoje predsjedničkih kandidata u drugom krugu hrvatskih predsjedničkih  izbora, Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović, bit će u četvrtak, 2. siječnja, u 20,05 sati, uživo na Prvom programu HTV-a, najavljeno je u utorak s HRT-a. 

Voditelji sučeljavanja dvoje predsjedničkih kandodata bit će Zrinka Grancarić i Mislav Togonal, a urednici Ana Jelinić, Branko Nađvinski i Katarina Periša Čakarun, priopćila je Hrvatska radiotelevizija (HRT).

Drugi krug predsjedničkih održat će se u nedjelju, 5. siječnja.

VIDEO Sučeljavanje: Izjave na RTL-u

Komentara 71

DE
derin
16:37 31.12.2019.

Kolindi se dogodi povremeno gaf, ali količina umišljenosti i bahatosti i kolutanja očima kod Milanovića je nevjerojatna. I ima li i jedna država i državnik da ga nije izvrijeđao sinoć, pa taj hoće samo funkciju i u roku od tri mjeseca bi se posvađao sa svima van, a onda doma i sve bi nas ideološki podijelio. Čovjek ništa ne nudi doslovce čak ni lijepe želje. Iskreno me je strah da on postane vrhovni zapovjednik vojske kao svadljiva i konfliktna osoba.

OO
oo8787
17:01 31.12.2019.

Preporučujem Kolindi da ponese suzavac za svaki slučaj, Milanče je pun bijesa i mržnje, može mu svašta pasti na pamet.

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
16:58 31.12.2019.

Predsjednic a pobjeduje prema danasnjoj anketi 1,45% samo razlika i to bez diaspore i drugo ni jucerasnja anketa ne ulazi u tu anketu 2x1.Sritno predsjednice.Zalosno koliko navijaju ovi mediji za milanovica,ali nece ici vec su ga bili proglasili pobjednikom .Predsjednicu danas podrzao i izbornik Dalic i Bruna sa svoim suverenistima u Zadru isto.Svi koji su mislili da je ona lagan pljen za suceljavanje grdno se prevarise.Drago mi je da hrvatski narod vidi da nema alternative.Sritno predsjednice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije