Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osramotio se

Htio iznenaditi dragu pa gol zaglavio u perilici za rublje!

perilica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
06.01.2014.
u 09:37

- Mazali su ga maslinovim uljem sve dok se nije oslobodio - kazao je policajac.

Australska policija imala je pune ruke posla sa muškarcem koji je želio iznenaditi svoju djevojku te je ostao zaglavljen u perilici za rublje, piše France24.

Iz perilice za rublje, u koju je ušao gol, su ga uspjeli spasiti tek kada su ga dovoljno namazali maslinovim uljem kako bi "skliznuo" iz nje. - Želio je iznenaditi svoju dragu te je ostao zaglavljen - rekao je policajac Tim Gleeson nakon "akcije spašavanja" u kojoj su uz plavce sudjelovali i vatrogasci, liječnici i lokalni spasioci.

- Mazali su ga maslinovim uljem sve dok se nije oslobodio - kazao je Gleeson. - U ovom slučaju igra je krenula u krivom smjeru. Pošteno je reći da je gospodinu bilo prilično neugodno - zaključio je policajac.

>>Perilica za rublje ispala s prikolice pa izazvala sudar

>>Perilica za rublje učinila najviše za emancipaciju žena, piše vatikanski glasnik

Komentara 4

IR
irani.
08:47 07.01.2014.

Momak mozda nije jedan od vecih mozgova, ali barem je svjeze opran i mariniran maslinovim uljem. Njegova draga sada moze odluciti zeli li voditi ljubav ili napraviti salatu.

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
12:07 06.01.2014.

e ovo je iznenadjenje :-D

SK
sladja_kava
18:10 06.01.2014.

tko nema pameti jarad krsti sto kaze moj djed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije