Naslovnica Vijesti Hrvatska

HSLS: Nikada nećemo prihvatiti presudu o zločinačkom pothvatu

Kao sukrivce za ovakve presude Darinko Kosor istakao je bivšeg predsjednika Mesića i sve vlade od 2000.godine do danas
15. travnja 2011. u 13:31 12 komentara 2 prikaza
'20.11.2010., 16. programski sabor HSLS-a, KD Vatroslava Lisinskog, Zagreb, - U KD Vatroslava Lisinskog odrzan je 16. programski sabor HSLS-a. Bivsi predsjednik HSLS-a Drazen Budisa.  Photo: Goran Sta
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'

Darinko Kosor, čelnik HSLS-a, kazao je komentirajući haške presude kako nikada neće prihvatiti presudu o udruženom zločinačkom pothvatu.

- To je politička presuda Hrvatskoj. Od Vlade očekujem da u žalbenom postupku ospori što je više moguće točaka presude. To je u interesu naše djece, kazao je Kosor.

Kao sukrivce za ovakve presude istakao je bivšeg predsjednika Mesića i sve vlade od 2000.godine do danas.

Za Dražena Budišu je najneprihvatljivija optužba za udruženi zločinački pothvat, prekomjerno granatiranje i nabrajanje ubojstva civila kada znamo da je u vojnim operacijama nastradao tek jedan civil.

Dodao je da je HSLS uvijek imao jednak stav i da su ga jasno iznosili prije 10 godina kada su došli u sukob s koalicijskim partnerima, a potom izgubili i dio stranke.

- Ipak, ostali smo principijelni, zaključio je Budiša.

Broj 7
"Magičan broj“
7 razloga zašto smo opčinjeni brojem 7

A1 izdvaja za Vas

  • bjuri47:

    Dodao je da je HSLS uvijek imao jednaki stav i da su ga jasno iznosili prije 10 godina kada su došli u sukob s koalicijskim partnerima, a potom izgubili i dio straneke. - Ipak ostali smo principijelni, zaključio je Budiša. ... prikaži još!. ....................................................................................................................................... I sta si napravio tada..izasao iz koalicije i zasutio...ti si jedan od vecih krivaca za ovo stanje bludisa...kad je Hdz u Saboru htio Oluju proglasiti policijskom akcijom nakon sto su naculi o mogucim optuznicama ,ti i tvoja stranka ,sdp i zlatko tomcic ste bili protiv toga provodeci detudmanizaciju..povraca mi se kad danas cujem hsls i kako ste okrenuli plocu..sram vas bilo politikanti prokleti...

  • -obrisani-:

    HSLS: Mi nismo sudjelovali u zločinačkom pothvatu...

  • -obrisani-:

    Hocete, hocete! I to sa golom guzom!