Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

HSLS: Nikada nećemo prihvatiti presudu o zločinačkom pothvatu

'20.11.2010., 16. programski sabor HSLS-a, KD Vatroslava Lisinskog, Zagreb, - U KD Vatroslava Lisinskog odrzan je 16. programski sabor HSLS-a. Bivsi predsjednik HSLS-a Drazen Budisa.  Photo: Goran Sta
'Goran Stanzl/PIXSELL'
15.04.2011.
u 13:31

Kao sukrivce za ovakve presude Darinko Kosor istakao je bivšeg predsjednika Mesića i sve vlade od 2000.godine do danas

Darinko Kosor, čelnik HSLS-a, kazao je komentirajući haške presude kako nikada neće prihvatiti presudu o udruženom zločinačkom pothvatu.

- To je politička presuda Hrvatskoj. Od Vlade očekujem da u žalbenom postupku ospori što je više moguće točaka presude. To je u interesu naše djece, kazao je Kosor.

Kao sukrivce za ovakve presude istakao je bivšeg predsjednika Mesića i sve vlade od 2000.godine do danas.

Za Dražena Budišu je najneprihvatljivija optužba za udruženi zločinački pothvat, prekomjerno granatiranje i nabrajanje ubojstva civila kada znamo da je u vojnim operacijama nastradao tek jedan civil.

Dodao je da je HSLS uvijek imao jednak stav i da su ga jasno iznosili prije 10 godina kada su došli u sukob s koalicijskim partnerima, a potom izgubili i dio stranke.

- Ipak, ostali smo principijelni, zaključio je Budiša.

Komentara 12

BJ
bjuri47
14:21 15.04.2011.

Dodao je da je HSLS uvijek imao jednaki stav i da su ga jasno iznosili prije 10 godina kada su došli u sukob s koalicijskim partnerima, a potom izgubili i dio straneke. - Ipak ostali smo principijelni, zaključio je Budiša.. ....................................................................................................................................... I sta si napravio tada..izasao iz koalicije i zasutio...ti si jedan od vecih krivaca za ovo stanje bludisa...kad je Hdz u Saboru htio Oluju proglasiti policijskom akcijom nakon sto su naculi o mogucim optuznicama ,ti i tvoja stranka ,sdp i zlatko tomcic ste bili protiv toga provodeci detudmanizaciju..povraca mi se kad danas cujem hsls i kako ste okrenuli plocu..sram vas bilo politikanti prokleti...

OB
-obrisani-
14:50 15.04.2011.

HSLS: Mi nismo sudjelovali u zločinačkom pothvatu...

OB
-obrisani-
14:04 15.04.2011.

Hocete, hocete! I to sa golom guzom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije