Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija
Povratak na članak

HSLS: Nikada nećemo prihvatiti presudu o zločinačkom pothvatu

Kao sukrivce za ovakve presude Darinko Kosor istakao je bivšeg predsjednika Mesića i sve vlade od 2000.godine do danas

Komentari 12

OB
-obrisani-
14:04 15.04.2011.

Hocete, hocete! I to sa golom guzom!

VL
BJ
bjuri47
14:21 15.04.2011.

Dodao je da je HSLS uvijek imao jednaki stav i da su ga jasno iznosili prije 10 godina kada su došli u sukob s koalicijskim partnerima, a potom izgubili i dio straneke. - Ipak ostali smo principijelni, zaključio je Budiša.. ....................................................................................................................................... I sta si napravio tada..izasao iz koalicije i zasutio...ti si jedan od vecih krivaca za ovo stanje bludisa...kad je Hdz u Saboru htio Oluju proglasiti policijskom akcijom nakon sto su naculi o mogucim optuznicama ,ti i tvoja stranka ,sdp i zlatko tomcic ste bili protiv toga provodeci detudmanizaciju..povraca mi se kad danas cujem hsls i kako ste okrenuli plocu..sram vas bilo politikanti prokleti...

VL
OB
-obrisani-
14:50 15.04.2011.

HSLS: Mi nismo sudjelovali u zločinačkom pothvatu...

VL
Avatar Rebirth
Rebirth
14:49 15.04.2011.

Nit manje stranke nit glupljeg kadra u njoj. Sjedi i suti kad te niko nije pitao.

VL
OB
-obrisani-
14:52 15.04.2011.

\"Pravi Hrvati\" se mogu veseliti. U godini 2035 \"nevini Ante\" izlazi na vjetar i sunce a pola Piranskog zaljeva do presude arbitraže ostaje hrvatsko more..Iskrene čestitke iz EU od nekadašnjih prijatelja susjeda..

VL
Avatar Rebirth
Rebirth
15:07 15.04.2011.

tak \'ugladjena\' stranka luzera poziva na linc mesica. koji vam je? ocisti prvo ispred svojih vrata.

VL
OB
-obrisani-
15:15 15.04.2011.

Anglomasonskim sluganderima, domaćim veleizdajnicima, na čelu sa Stevanom Bezemljašem: Iebal vas vrag, Horvati. Iebal vas vrag i bogate i siromašne, i selske i purgerske, več i menj pametne, hodajuče i ležeče, muško i žensko, vse vas Horvatom se dičeči najj vrag zmuzga i zjaše! On vam je jedini pravi par koteri vam potreben vžitek more dati. Vi ste peklenska pasmina ter vas lestor peklenščak zadovoljiti more kak ne bi potrebni bili časti, poštenja i zafalnosti kajti je ono preveč ljudem potrebno, vašem nekateljom i neprijateljom.

VL
PA
Parsifal
15:30 15.04.2011.

15.04.2011. u 15:07h spring999 je napisao/la: tak \'ugladjena\' stranka luzera poziva na linc mesica. koji vam je? ocisti prvo ispred svojih vrata. ............................................................................................................................................ Da treba ga linčovati inače bi sve drugo bilo na štetu poreznih obveznika,imbe zar misliš da zaa za suđenje tom smradu zbog veleizdaje treba trošiti vrime i novac?

VL
BJ
bjuri47
15:39 15.04.2011.

HSLS: Nikada nećemo prihvatiti presudu o zločinačkom pothvatu ................................................................................................................... Naravno da necete..da prihvatite nebiste vise mogli glumiti politicare jer su vam hrvatski branitelji i taj \"zlocinacki pothvat omogucili zivot na visokoj nozi ...da nije bilo njih ni vi nebiste imalii priliku glumatati pametnjakovice...zapravo ste obicno smece...jedino se taj Hdz kakav god da je nesto trudi..vi ostali ste obicni bezveznjakovici koji uvijek kontrirate misleci da mi to zelimo...

VL
JA
jankoprekobrda
15:46 15.04.2011.

Nakon presude koja je zasnovana na ORGANIZIRANOM ZLOCINACKOM POTHVATU SUDA U HAGU PROTIV HRVATSKE moraju odmah uslijediti u znak protesta OSTAVKE svakog poanosob clana Sabora, vlade pa i Predsjednik mora podnjeti ostavku, jedino se tako moze izraziti DOSTOJANSTVENO JEDINSTVO cijelog hrvatskog naroda.

VL
JA
japa
20:31 16.04.2011.

Koliko se sad političara diglo iz naftalina da bi skupljali jeftine političke bodove.....

VL
VE
verbum
13:05 20.04.2011.

Evo malo edukacije za pojam \'UDRUŽENI ZLOČINAČKI POTHVAT\'\' kad bi i postojao što bi on pravno mogao značiti: (pveznice: 1.http://en.wikipedia.org/wiki/Rwandan_Genocide#International_Criminal_Tribunal_for_Rwanda 2.http://www.flag.gm/challenging-impunity-legacy-international-criminal-tribunal-rwanda-african-continent) Three categories of joint criminal enterprise have been identified in the jurisprudence of the ad hoc Tribunals, including thehe ICTR.l The first category: the “basic” form of JCE, all co-perpetrators of the crime, act in pursuance of a common purpose and possess the same criminal intent.l The second category is referred to as a “systematic” form of JCE, requires in addition to the elements of the basic form, that there is in existence, an organized system of ill-treatment.l The third category, an “extended” form of JCE, requires that the co-perpetrators form a common purpose to commit a crime and one of the perpetrators commits an act which, while outside the common purpose, is nevertheless a natural and foreseeable consequence of executing that common purpose.l

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.