Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitka Vatrenima

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti: 'Osnažili ste hrvatsko jedinstvo'

Hrvatska Rusija slavlje
Reuters/Pixsell
15.07.2018.
u 19:37

Predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u ime HAZU čestita Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

Predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti akademik Zvonko Kusić uputio je u ime Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti čestitku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. 

"U ime članica i članova Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i svoje osobno čestitam vam na veličanstvenom uspjehu postignutom na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Ostvarili ste povijesni podvig koji višestruko nadilazi područje sporta i postaje sastavni dio hrvatskog nacionalnog identiteta, kao izvor ponosa, optimizma i potvrda hrvatskog pobjedničkog duha izgrađenog, zahvaljujući hrabrosti hrvatskih branitelja, u vrijeme Domovinskog rata.

Svojim sportskim umijećem, upornošću, samopouzdanjem, snagom duha i zajedništvom obradovali ste i nadahnuli cijelu Hrvatsku i sve Hrvate diljem svijeta, ponovno osnažili hrvatsko jedinstvo te dali nemjerljiv doprinos međunarodnoj afirmaciji Hrvatske. Zahvaljujući vama, svjetskim viceprvacima u nogometu, naša domovina je postala poznata i popularna svugdje u svijetu. Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti kao čuvar hrvatskog nacionalnog identiteta, savjest i svijest nacije, stoga odaje iskreno priznanje i zahvalnost igračima i vodstvu hrvatske nogometne reprezentacije".

>> Pogledajte galeriju "Navijači u rodnom Dalićevom mjestu strepili su tijekom finalnog susreta"

Hrvatska Rusija slavlje
1/17
Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
23:08 15.07.2018.

Djelatnik HAZU po imenu Sandi Blagonić je situaciju oko svjetskog prvenstva komentirao ovako: “Zna li netko Dal je kolindinim protokolom danas predviđeno pušenje ili j***e?”. “Sad kad ih još Kolinda sve po***e u svlačionici”. Eto, to je ta HAZU.

JA
javornov
00:19 16.07.2018.

Pozdrav HAZU šalje i Sandi Blagonić iz Pule...

Avatar rubinet
rubinet
19:58 15.07.2018.

Je li ovo ona bivša JAZU koja je ponosna na svog akademika ...dječaka sa Sutle??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije