Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitka Vatrenima
Povratak na članak

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti: 'Osnažili ste hrvatsko jedinstvo'

Predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u ime HAZU čestita Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

Komentari 11

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
23:08 15.07.2018.

Djelatnik HAZU po imenu Sandi Blagonić je situaciju oko svjetskog prvenstva komentirao ovako: “Zna li netko Dal je kolindinim protokolom danas predviđeno pušenje ili j***e?”. “Sad kad ih još Kolinda sve po***e u svlačionici”. Eto, to je ta HAZU.

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:58 15.07.2018.

Je li ovo ona bivša JAZU koja je ponosna na svog akademika ...dječaka sa Sutle??

VL
JA
javornov
00:19 16.07.2018.

Pozdrav HAZU šalje i Sandi Blagonić iz Pule...

VL
ZA
zadar1
20:51 15.07.2018.

ma mrs vi bagro jugoslavnska!!!!

VL
BA
bakulušić
23:59 15.07.2018.

Što je veća sramota HAZU, zvijezda prtokraka ili Sandi Blagonić? Izjasnite se, intelektualna hrvatska elito! Zar vas narod zato plaća?

VL
GO
goran2hr
01:35 16.07.2018.

Da misle iskreno, dali bi otkaz Blagoniću. Institucija na čija bi vrata trebalo staviti lokot.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:54 15.07.2018.

Svi uspjesi koje postiže Lijepa naša su posljedica pobjedničkog kolektivnog duha iz Domovinskog rata, koji nam prenose naši vjerodomoljubni osloboditelji i branitelji. Istina za sada smo na pobjedničkom postolju samo drugi, kako u nogometu (iza Francuza), tako i u europskom gospodarskom višeboju (iza Bugara), ali će dati naš Hrvatski Bog da naša vjerodomoljubna vlast ostvari šampionsku titulu u europskom gospodarskom višeboju, a HNS da Vatreni osvoje titulu svjetskog nogometnog šampiona (po prestanku progona apostolskog velikomučenika Zdravka, koji će povesti u odlučni boj nogometni tim svoj). Dakle vjerodomoljubi treba biti strpljen i tako spašen, jer će samo za četiri godine hrvatska njiva biti očišćena od izrodničkog kukolja i na slijedećim izborima će se formirati čista ZNA SE vlast, Bugari će biti položeni na pleća, dok će velikomučenik Zdravko na bijelom konju ujahati na Jelačić plac, te će vjerodomoljubni domicilni dvonožni papkari iz Raja zemaljskog pratiti osvajanje šampionske titule, koja nam je sada za dlaku izmakla.

VL
DU
Deleted user
03:34 17.07.2018.

Ne mogu vjerovat da se HAZU, koja je esencijalni trust najvećih umova i umjetnika u državi, spušta na tako nizak nivo, da komentira jednu efemernu društveno sociološku pojavu kao što je nogomet.

VL
Avatar Django
Django
23:41 15.07.2018.

Ma vidi molim te, probudila se “savjest i svijest nacije”. Dobro, rekli ste svoje, sad možete nastaviti spavati.

VL
NO
nogogaz
19:58 15.07.2018.

Bravo vatreni! Ali bilo bi dobro da akademija znanosti i umjetnosti izda neku publikaciju na temu koja je razlika izmedju kocke i kvadrata....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.