Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPADALI U DOMOVE

Hrvatske pljačkaše uhitili na španjolskoj obali: Uhićene žene stručnjakinje za provaljivanje vrata

pljačkaši
Foto: Screenshot
1/2
02.08.2018.
u 08:56

Tijekom uhićenja, pronađena je velika količina ukradenog nakita i drugih predmeta kao i četiri vozila koja su koristili

Ukupno deset osoba među kojima su tri žene i sedam muškaraca uhićeni su zbog provala u španjolskim gradovima Torrevieja i Malaga. 

Prema španjolskoj Državnoj policiji koja je uhitila skupinu provalnika, većina ih je iz Hrvatske, a osim što su pljačkali na području Torrevieje, provaljivali su i u provincijama Alicante, Almeria, Murcia, Malaga i Valladolid, piše rtnnewspaper.com pozivajući se na izvore iz policije.

POGLEDAJTE munjevitu akciju španjolske policije:

Uhićene žene bile su stručnjakinje za otvaranje vrata na neosiguranim nekretninama koristeći 'metodu sklizanja' u kojoj su  upotrebljavale jednostavne alate kako bi napravile razmak između vrata i tako ih otključavale.

Muškarci su bili zaduženi za pronalazak nekretnina u koje će provaliti te nadziranje tijekom pljačke.

Policija je otkrila kako su ostavili više vozila na različitim područjima koja su koristili, a kako im policija ne bi ušla u trag.

Tijekom uhićenja, pronađena je velika količina ukradenog nakita i drugih predmeta kao i četiri vozila koja su koristili. U toj akciji uhićeno je sedam osoba, a još tri su uhićene nakon provale u jedan stan u Malagi.

Policija sada traži vlasnike oduzetog nakita.

 

Komentara 88

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:10 02.08.2018.

A zašto ne napišete da se radi o romima? Da se radi o purgerima pisalo bi odmah u naslovu..

Avatar navijač
navijač
09:15 02.08.2018.

Većina je iz Hrvatske, kako piše a ne svi. Pa kad ste to znali istaknuti napišite i imena ili nacionalnost ovako samo širite nacionalnu i vjersku netrpeljivost bsndo partizanska.

SX
sudbina x
09:39 02.08.2018.

Dobro pa niste napisali deset Hrvata kao što inače radite...Kod nas manjine ne žele da se deklariraju kao Hrvati već žele ostati Srbi , Romi itd. Prema tome kad pljačkaju kradu i ubijaju diljem Europe nemojte ih trpati u istii koš s Hrvatima ili ih nazivati Hrvatskim građanima jer nas samo sramote...Dakle pripadnik nacionalne manjine u Hrvatskoj, Srbin, Rom itd...To je ispravno jer tako i sami traže...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije