Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htio je pobjeći

Hrvat uhvaćen u Novom Sadu u ukradenom automobilu

srbijanska policija,srpska policija,policajci,portal
07.04.2014.
u 20:26

Kako je priopćila novosadska policija, Mladen K. je tijekom jedne noći izazvao "više prometnih nesreća" i pokušao je pobjeći s mjesta nesreće

Mediji u Srbiji javljaju kako je u Novom Sadu uhvaćen hrvatski državljanin Mladen K. (32) kako upravlja osobnim vozilom dubrovačkih oznaka koje je predmet kaznenog djela i nalazi se na Interpolovoj tjeralici.

Kako je priopćila novosadska policija, Mladen K. je tijekom jedne noći izazvao "više prometnih nesreća" i pokušao je pobjeći s mjesta nesreće. S njim su u vozilu bili Mihael K. (24) i Ivana J. (26), također hrvatski državljani. Prilikom legitimiranja, vrijeđali su policajce i psovali ih, tvrdi novosadska policija, a alkotest je pokazao da Ivana J. ima 1,04 promila alkohola u krvi, Mihael K. 0,78 promila, dok je vozač Mladen K. odbio alkotest.

Vozača je zbog pet prometnih prekršaja Prekršajni sud osudio na novčanu kaznu od 300.000 dinara (oko 3000 eura) i jednogodišnju zabranu vožnje na prometnicama Srbije te "izrekao mjeru otkaza boravka i zabrane ulaska u Srbiju u trajanju od dvije godine, a njegovim suvozačima od godinu dana". Mladen K. je kažnjen i zbog vožnje bez vozačke dozvole za tu kategoriju, zbog izazivanja prometnih nezgoda nakon kojih je bježao s mjesta događaja, kao i zbog pokušaja bijega od policijske ophodnje, a njegovi suputnici kažnjeni su sa 190 i 110 eura kazne zbog narušavanja javnog reda i mira u pijanom stanju. 

>>Autom pokušao pregaziti mladića

Komentara 6

DA
daniloobradoviic
21:13 08.04.2014.

Dokaz da kriminalci dobro suraduju na Balkanu za razliku od politicara i naroda .

Avatar deran9
deran9
21:54 07.04.2014.

ih da je nekadašnja milicija...pa udri pendrecima

RA
radiomilevabeograd
21:37 07.04.2014.

Ma šta više prometnih nezgoda.Ukupno dvadeset osam.Dvadeset sa smrtnim posljedicama .Osam sa besmrtnim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije