Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'funkcija destrukcije'

HRT odbacio optužbe: 'Karamarkove izjave su neutemeljene i netočne'

Saša Runjić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
13.02.2016.
u 20:16

Karamarko je danas u Čilipima kazao novinarima da podržava izjave Ivana Kovačića iz Mosta da ravnatelj HRT-a mora odstupiti zbog niza afera.

Ravnatelj programa Hrvatske radiotelevizije (HRT) Saša Runjić odbacio je danas izjave prvog potpredsjednika Vlade i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da je HRT u funkciji jedne stranke i u funkciji destrukcije političke suradnje Mosta i HDZ-a.

Vodstvo HRT-a, rečeno je u Dnevniku HTV-a, smatra da je svaki neutemeljni napad na Hrvatsku radioteleviziju izravan udar na demokraciju.

"Izjave gospodina Karamarka su neutemeljene, netočne i paušalne. Ja ih odbacujem", izjavio je Runjić.

Ako gospodin Karamarko ili bilo tko drugi ima bilo kakve pritužbe na rad nas kao javnog neovisnog medija, postoji vrlo precizna procedura utvrđivanja je li tome tako, kazao je Runjić. Karamarko je danas u Čilipima kazao novinarima da podržava izjave Ivana Kovačića iz Mosta da ravnatelj HRT-a mora odstupiti zbog niza afera.

Nisam zadovoljan tim javnim servisom koji svi mi plaćamo. Gospodin Radman treba otići i ta struktura se mora početi ponašati profesionalno, objektivno, a ne navijački', rekao je danas Karamarko.

>> 'Tko je sljedeći, koji je to prag tolerancije da će nama opozicija kroz medije smjenjivati ministre'

Komentara 133

DR
drugPlenky
20:35 13.02.2016.

Karamarko je bio preblag HRT je Hrvatska sramota

MR
mrakomgluhijem
20:32 13.02.2016.

Runjicu…odgovorite da li ste ikada u informativnom programu komentirali milanovicev govor mrznje, jeste li u 4 godine sdp- vladavine ikada izvijestili da su se zdravi ljudi trpani u ludnicu, nemam vremena nabrajati sve cinjenice kako ste neprofesionalno i pristrano vodili predsjednicke i parlametarne izbore, o neiznosenju zaprepascujucih cinjenjenica o apisu, dudiju, gongu, bivsoj vladi…a o cistki koju ste proveli na htv prije 4 godine trebali bi konacno progovoriti sami novinari…

Avatar mostobran
mostobran
20:30 13.02.2016.

Saša valjda si svjestan da Radman mora otići a sa njim i svi oni koji su postavljeni na urednička mjesta kad je po direktivi Milanovića u jednom danu razrješeno četrdestdvoje urednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije