Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hss u iloku

Hrg uvjeren: Uz pomoć HDZ-a ovaj ćemo put prijeći prag

Branko Hrg
Anto Magzan/Pixsell
15.03.2014.
u 15:04

Predsjednik HSS-a drži da Marijana Petir mora biti među prvih pet na zajedničkoj listi za izbore za Europski parlament, kako bi stranka ostvarika svoj cilj, a nada se da bi ona mogla ući i među četiri. - Ući će u EU parlament, samo je pitanje s koliko gradova, a taj uspjeh bit će važan i za pregovore uoči parlamentarnih izbora 2015. - drži Branko Hrg

- Uz pomoć HDZ-a ovaj ćemo put prijeći prag, a da bi u potpunosti uspjeli u pozicioniranju HSS-a Marijana Petir mora biti među prvih pet na zajedničkoj listi, iako ja vjerujem da može ući i među četiri - rekao je predsjednik HSS-a Branko Hrg u Iloku polaznicima Proljetne akademije HSS-a.

Dodao je kako će uspjeh Marijane Petir na euroizborima pružiti HSS-u važnu podlogu za pregovore oko pozicija za parlamentarne izbore u Hrvatskoj za dvije godine. HSS je siguran da će njihova kandidatkinja ući među 11 izabranih hrvatskih europarlamentaraca u narednom mandatu, "samo je pitanje koliko će osvojiti glasova birača".

Hrg je najavio kako se stranka više okreće urbanim sredinama i uvjeren je da će za šest godina stranka doživjeti puni zamah i da će se "konačno vratiti na poziciju iznimno jake i prepoznatljive hrvatske političke stranke".

>>Ruža Tomašić popustila HSS-u, na listi za Europarlament bit će iza Marijane Petir

Komentara 8

SC
santa claus
15:31 15.03.2014.

Ovaj Hrčak priča o ulasku u Sabor a programa ni od kud.

TE
tester
16:23 15.03.2014.

radić se okreće u grobu, što ste mu od stranke napravili, nikad na nižim granama, pa valjda za vas ne glasaju čak niti svi članovi vaših obitelji...

PO
PIKO OSIJEK
16:15 15.03.2014.

Ima velike ideje kako da se zbrine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije