Naslovnica Vijesti Hrvatska

Hrg uvjeren: Uz pomoć HDZ-a ovaj ćemo put prijeći prag

Predsjednik HSS-a drži da Marijana Petir mora biti među prvih pet na zajedničkoj listi za izbore za Europski parlament, kako bi stranka ostvarika svoj cilj, a nada se da bi ona mogla ući i među četiri. - Ući će u EU parlament, samo je pitanje s koliko gradova, a taj uspjeh bit će važan i za pregovore uoči parlamentarnih izbora 2015. - drži Branko Hrg
15. ožujka 2014. u 15:04 8 komentara 527 prikaza
Branko Hrg
Foto: Anto Magzan/Pixsell

- Uz pomoć HDZ-a ovaj ćemo put prijeći prag, a da bi u potpunosti uspjeli u pozicioniranju HSS-a Marijana Petir mora biti među prvih pet na zajedničkoj listi, iako ja vjerujem da može ući i među četiri - rekao je predsjednik HSS-a Branko Hrg u Iloku polaznicima Proljetne akademije HSS-a.

Dodao je kako će uspjeh Marijane Petir na euroizborima pružiti HSS-u važnu podlogu za pregovore oko pozicija za parlamentarne izbore u Hrvatskoj za dvije godine. HSS je siguran da će njihova kandidatkinja ući među 11 izabranih hrvatskih europarlamentaraca u narednom mandatu, "samo je pitanje koliko će osvojiti glasova birača".

Hrg je najavio kako se stranka više okreće urbanim sredinama i uvjeren je da će za šest godina stranka doživjeti puni zamah i da će se "konačno vratiti na poziciju iznimno jake i prepoznatljive hrvatske političke stranke".

>>Ruža Tomašić popustila HSS-u, na listi za Europarlament bit će iza Marijane Petir

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

  • santa claus:

    Ovaj Hrčak priča o ulasku u Sabor a programa ni od kud.

  • tester:

    radić se okreće u grobu, što ste mu od stranke napravili, nikad na nižim granama, pa valjda za vas ne glasaju čak niti svi članovi vaših obitelji...

  • PIKO OSIJEK:

    Ima velike ideje kako da se zbrine