Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAJE NEZAVISAN

Hrelja o izbacivanju iz HSU-a: Ja ne radim samo za umirovljenike koji su članovi stranke, nego sve

Zagreb: Silvano Hrelja o izbacivanju iz stranke
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
22.02.2023.
u 10:35

Predsjednik stranke Veselko Gabičević objasnio je kako se Hrelja ''sastajao s opskurnim umirovljeničkim strankama'' koje nema ni stranačke prostorije ni telefone, odnosno zato što je sudjelovao na skupu koalicije stranaka Umirovljenici zajedno, zbog čega je i izbačen

Zastupnik Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Silvano Hrelja službeno je nakon dugo godina rada u stranci izbačen iz iste, potvrđeno je u utorak. Predsjednik stranke Veselko Gabičević objasnio je kako se Hrelja ''sastajao s opskurnim umirovljeničkim strankama'' koje nema ni stranačke prostorije ni telefone, odnosno zato što je sudjelovao na skupu koalicije stranaka Umirovljenici zajedno. 

Cijelu situaciju je komentirao i sam Hrelja jutros u Saboru, navodeći kako mu je ''politke dosta''.

- Stvar je stranke da odluči, ja sam čiste savjesti informirao o tome što radimo u Saboru i ne smatram to grijehom. Ja ne radim za umirovljenike članove stranke, nego sve umirovljenike. To što se nekome ne sviđa što sam se pojavio u nekakvom drugom formatu, to je njihova stvar - poručio je Hrelja.

- Vuku poteze na štetu stranke jer oni od danas nisu parlamentarna stranka. Nemam se volje ni želje baviti time, ako misle da sam nepoželjan, onda se tu nema što nadodati - mišljenja je. 

Na pitanje koji su mu idući politički potezi, Hrelja je objasnio kako će nadalje djelovati kao nezavisni zastupnik.

- Ja ću djelovati kao zastupnik svih umirovljenika, nezavisan. Meni je politike dosta - dodao je. 

>> VIDEO Hrvatski političari otkrili tko će kupiti državne obveznice, a tko mora ipak prvo pitati ženu

 

Komentara 12

TA
Tarantula
10:41 22.02.2023.

Prevedeno ti radiš samo za sebe i pokušavaš trgovati političkim utjecajem. Obzirom da si cijeli život u politici a naši umirovljenici žive sve lošije, bili bi smo ti zahvalni kada bi vratio novce što smo te plaćali da nam bude bolje a zapravo nam je gore.

DU
Deleted user
11:07 22.02.2023.

Od tebe koristi ko od lanjskog snijega.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:05 22.02.2023.

Taj je u penziji još od prošlog stoljeća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije