Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije klinički umro

Hosni Mubarak skinut s respiratora i uspješno se oporavlja

hosni mubarak
AFP/PIXSELL
20.06.2012.
u 17:29

Mubarakov drugi odvjetnik Youssri Abdel Razeq izjavio kako je bivši predsjednik hospitaliziran jer mu se nakon pada u zatvorskoj kupaonici stvorio krvni ugrušak u vratnoj žili, a ne jer je doživio srčani udar

Svrgnutom egipatskom predsjedniku Hosniju Mubaraku zdravstveno se stanje poboljšalo te je u srijedu ujutro skinut s respiratora. Potvrdio je to njegov odvjetnik Farid El Deeb koji je, piše CNN, još jednom opovrgnuo medijske špekulacije da je njegov klijent ''klinički mrtav''.

– Bolnica će izdati službenu izjavu da bi okončala neodgovorne glasine koje su potaknuli egipatski mediji – rekao je El Deeb.

NY Times pak piše da je Mubarakov drugi odvjetnik Youssri Abdel Razeq izjavio kako je bivši predsjednik hospitaliziran jer mu se nakon pada u zatvorskoj kupaonici stvorio krvni ugrušak u vratnoj žili, a ne jer je doživio srčani udar.

Razeq postavlja pitanje motiva trenutačne vojne vlasti koju drži odgovornom za nastanak te širenje glasina o Mubarakovoj lažnoj smrti.

Komentara 5

ZA
Zagrebecanin
18:28 20.06.2012.

A zar je bio obješen na respirator? (Dragi novinari, pokušejte paziti na to kako pišete. Vjerojatno ste željeli reći da je odvojen od respiratora, ili diše bez pomoći respiratora, ili slično.)

DK
dr.Kanđia
19:05 20.06.2012.

sad kad su ga skinuli sa respiratora nek ga stave na električnu stolicu, da se ugrije.....

KR
krilnik2
19:47 20.06.2012.

Ulazu velike napore da ga spase kako bi ga kasnije mogli smaknuti. Jadan nije nikada cuo poslovicu: tko s (americkim) vrgom tikve sadi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije