Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razotkrivena

Hloverka Novak Srzić reklamira Makarsku rivijeru fotografijom Mozambika

Foto: PIXSELL/Screenshot
1/3
04.06.2020.
u 16:36

Na komentar pratiteljice da je mislila da Makarska rivijera ima uglavnom šljunčane plaže, Hloverka joj je odgovorila: "Dođi i istraži!"

Hloverka Novak Srzić na svom je Facebook profilu 2. lipnja objavila fotografiju pješčane plaže pred zalazak sunca i napisala: "Usprkos antifa kaosima i svim virusima... ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite... Makarska rivijera", no otkriveno je kako fotografija nije s Makarske rivijere, nego je riječ o fotografiji luksuznog resorta na privatnom otoku Azura Quilalea u Mozambiku.

Direktorica Turističke zajednice grada Makarske obmanjivala je svoje pratitelje da je plaža naša, a nije otkrila da je riječ o plaži dalekoj nekoliko tisuća kilometara ni kada su je ljudi ispitivali gdje se točno nalazi taj idiličan kutak, pišu 24sata

Tako u jednom komentaru objašnjava: "Ovakvih prelijepih slika s naših plaža je puno... Ima jedna slična ispred hotela Dalmacija... I puno drugih..." Na direktan komentar jedne pratiteljice da je mislila da Makarska rivijera ima uglavnom šljunčane plaže, Hloverka joj je odgovorila: "Dođi i istraži!".

Nastavila je reklamirati predivnu plažu te napisala: "Ova je fotografija namijenjena gostima da im pokažemo naše ljepote...".

'Naravno da znam da je Mozambik'

Na upit 24sata zna li da je objavila fotografiju plaže koja nema veze s Makarskom rivijerom, Hloverka Novak Srzić odgovorila je: "Ma naravno da znam da je Mozambik. To je moja prijateljica stavila sliku na Facebook pa sam vidjela" i dodala: "To nema veze, ljepota uvijek ostaje. Tko zna čitati, razumjet će poruku. To je poruka s Makarske rivijere i onda su to neki krivo pročitali. A Makarska rivijera je isto prelijepa".

Komentara 10

Avatar Warded
Warded
16:57 04.06.2020.

Pa kad je kaos, nek je haos, veli Hloverka. Ako njoj Hrvatska, i makarska rivijera, nije dovoljno lijepa, nek odmozambiči na Mozambik. ...mozakbik....

Avatar drug Joža
drug Joža
16:52 04.06.2020.

Logično i ja bi stavio sliku Mozambika da reklamiram Makarsku rivijeru

HA
HERCEGOVA@AC
16:45 04.06.2020.

"Makarsa rivijera". Di je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije