Naslovnica Vijesti Hrvatska

Hebrang i Friščić: Koalicija je stabilna, nećemo određivati Bebićevu sudbinu

Kako se neslužbeno može čuti, na današnjem sastanku Vlade i koalicijskih partnera trebali bi započeti razgovori o izmjenama Vladinih ciljeva odnosno koalicijskog sporazuma.
05. siječnja 2010. u 11:04 24 komentara 2 prikaza
hebrang kosor
Foto: Marko Lukunić / Pixsell

U tijeku je sastanak premijerke Jadranke Kosor s koalicijskim partnerima. Oko devet sati u Vladu su stigli premijerka Kosor, Ivan Jarnjak, Andrija Hebrang, Milorad Pupovac, Darinko Kosor, Đurđa Adlešić, Josip Friščić te svi članovi Vlade.

Andrija Hebrang na ulasku je kazao kako je na Luki Bebiću, koji je do kraja ostao uz izbrisanog Sanadera, da se prilagodi.

I on i Friščić istaknuli su da je koalicija stabilna, a Ivan Jarnjak kazao je da se danas neće raspravljati o sudbini Luke Bebića. To je u skladu s izjavama koalicijskih partnera HDZ-a koji od samog početka govore da je mjesto predsjednika Sabora u kvoti HDZ-a te da se oni u sudbinu L. Bebića neće petljati.

- Nećemo mi o tome raspravljati danas, nego o koaliciji - rekao je Jarnjak.

 Kako se neslužbeno može čuti, na današnjem sastanku Vlade i koalicijskih partnera trebali bi započeti razgovori o izmjenama Vladinih ciljeva odnosno koalicijskog sporazuma. Nakon što se utvrdi to, pretpostavlja se da će se krenuti i u dogovore o kadrovima i rekonstrukciji.

Međutim, danas se ne očekuju konkretni zaključci.

r
Reserved
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • -obrisani-:

    Meni Dr. Ivo Sanader djeluje poput Slavena Bilića trenera nogometne reprezentacije kao garant uspjeha i napredka Hrvatske u svemu..Pravi ljudi na pravome mjestu u jednoj odličnoj zemlji..Svijet vama se divi a neki u blizini se čak smiju takvim uspjesima..

  • -obrisani-:

    Hrvatska sa savjetima i liderstvom Dr. Ive Sanadera može osvojiti World cup 2010 u nogometu, retroaktivno pridobiti EU status do 2007 godine i pri tome nedati ni mm mora na Haaškome sudu..Ivo Sanader je magičan političar i građani HR zaslužuju ... prikaži još!u da vama pomogne i da vas domoljubno ojača..

  • maxresist:

    Naravno da je kolaicija stabilna kada ju vodi tako snažna i odlučna žena poput premijerke.