Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratko i jasno

HDZ traži Jovanovićevu smjenu, a ministar kaže: Vic dana!

'27.12.2011., Zagreb - Zeljko Jovanovic dolazi u Banske dvore. Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
04.04.2012.
u 17:15

Ministar Željko Jovanović ne doživljava ozbiljno zahtjev HDZ-a za njegovom smjenom

Vic dana! komentirao je na Facebooku ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović nakon što je danas Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice donijelo Odluku o pokretanju postupka za njegovu smjenu.

I predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Ivan Zvonimir Čičak također je danas "pod zub" uzeo ministra Jovanovića.

Čičak je posjetio Dinamo i tom se prilikom osvrnuo i na nedavnu neprimjerenu izjavu ministra Jovanovića upućenu predsjedniku i glavnom tajniku HNS-a te izvršnom predsjedniku Dinama.

– Država u kojoj je ministar sporta divljak koji daje takve izjave kakve je dao o gospodinu Mamiću, Markoviću i Srebriću mora u državi proizvoditi divljaštvo. Ministar sporta treba biti suspendiran. Riba smrdi od glave i dok se ne suspendira ministar spomenutog resora neće biti reda u sportu – istaknuo je Čičak.

Podsjetimo, ministar Jovanović prije nekoliko je dana komentirao utakmicu u Puli koja je bila prekinuta zbog bacanja baklji u teren te je, između ostalog, rekao: "Mislim da je krajnje vrijeme da se Mamić, Marković i Srebrić uhvate za ruke, stanu pred ogledalo i pljunu u to što vide."

>>Mamić prijeti: Jovanovića ću tužiti zbog gomile laži

Komentara 189

OB
-obrisani-
16:26 05.04.2012.

. .od stranke opasnih namjera do stranke opasnih nametnika ... . .

SA
santos008
22:22 04.04.2012.

Osim mene, ovdje se izgleda javljaju samo oni sto nose crnu traku na rukavu za Jugoslavijom.

AU
austria
19:06 04.04.2012.

Kakav ugled su imali ministru MUPa Kirin i Rončević? Pljačkali su hrvatski narod i sramotili branitelje Domovine, kao i stranku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije