Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF HHO-O OŠTAR

Ivan Zvonimir Čičak: Ministra Jovanovića treba suspendirati!

Ivan Zvonimir Čičak
GNK Dinamo
04.04.2012.
u 12:45

U posjetu Dinamu kako bi izrazio podršku Sandi Mamić predsjednik HHO-a Ivan Zvonimir Čičak oštro je napao ministra Jovanovića nazvavši ga divljakom

Predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Ivan Zvonimir Čičak u srijedu je posjetio Dinamo potaknut degutantnim grafitom djelatnici kluba Sandi Mamić u neposrednoj blizini maksimirskog stadiona:

– Otac sam petero djece, od čega su četiri kćeri te imam četiri unuke, i vrlo sam osjetljiv na svaki nasrtaj na integritet žene. Strašno me povrijedilo što se dogodilo, zato sam odlučio izraziti gestu solidarnosti s Vama i sa svim kolegama – obratio se Čičak Sandi Mamić pred svim okupljenim zaposlenicima te joj uručio buket cvijeća.

Tom se prilikom predsjednik HHO-a osvrnuo i na nedavnu neprimjerenu izjavu ministra Jovanovića upućenu predsjedniku i glavnom tajniku HNS-a te izvršnom predsjedniku Dinama, koja naposljetku nije jedina takve vrste.

– Država u kojoj je ministar sporta divljak koji daje takve izjave kakve je dao o gospodinu Mamiću, Markoviću i Srebriću mora u državi proizvoditi divljaštvo. Ministar sporta treba biti suspendiran. Riba smrdi od glave i dok se ne suspendira ministar spomenutog resora neće biti reda u sportu – istaknuo je Čičak dodavši da će isto sljedećih dana reći i medijima:

– Dok se doministar sporta Petar Skansi odlikuje neobrazovanošću i primitivizmom te ne razumije osnovne civilizacijske termine, ne možemo ići dalje i napraviti veće korake – zaključio je Čičak.

Komentara 153

SA
santos008
13:21 04.04.2012.

Sto lazes admine da sam ocijenio komentar kad nisam.,jel radi toga sto ti se ne svidja koju sam strelicu pritisnuo.

ST
stipo
19:27 04.04.2012.

Debeli i primitivni nacionalista Cicak pod hitno u REMETINAC.

OB
-obrisani-
23:51 04.04.2012.

. Čičak..... ne diraj našeg Jovanovića. . On radi za naše srpske interese. . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije