Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimirsko naselje

HDZ pokrenuo stegovni postupak protiv Škare

Damir Škaro
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
23.09.2019.
u 15:04

Bivšem saborskom zastupniku HDZ-a, brončanom boksačkom olimpijcu i bivšem predsjedniku Autokluba Siget velikogorički sud odredio je 5. rujna jednomjesečni istražni zatvor zbog sumnji na silovanje i spolno uzenemiravanje zaposlenice AK Siget.

Protiv bivšeg saborskog zastupnika HDZ-a Damira Škare njegova matična temeljna organizacija Maksimirsko naselje 19. rujna je pred Časnim sudom zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a pokrenula stegovni postupak, potvrđeno je Hini iz HDZ-a.

Bivšem saborskom zastupniku HDZ-a, brončanom boksačkom olimpijcu i bivšem predsjedniku Autokluba Siget velikogorički sud odredio je 5. rujna jednomjesečni istražni zatvor zbog sumnji na silovanje i spolno uzenemiravanje zaposlenice AK Siget.

Škaro je ranije istog dana ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, nakon što ga je policija prijavila za silovanje, spolno uznemiravanje i prijetnju. 

Policija je Škaru uhitila dan ranije na graničnom prijelazu Stara Gradiška prilikom ulaska u Hrvatsku iz BiH, a prijavila ga je liječnica kojoj je žrtva ispričala da je bila silovana početkom kolovoza. Žrtva je pak naknadno Škaru prijavila i zbog prijetnje.

Statut HDZ-a određuje da stegovni postupak mora biti gotov u roku 90 dana od dana kada je mjerodavni časni sud zaprimio odluku ovlaštenog tijela o pokretanju stegovnog postupka protiv člana stranke.

 

Ključne riječi

Komentara 4

NE
NervozniPoštar
17:53 23.09.2019.

Kušćević koji je jednako kao i Škoro još uvijek samo optužen, difamiran se imenuje u saborski odbor za zakonodavstvo, a Škoru se hoće izbaciti iz stranke. Treba pričekati pravorijek suda.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
16:23 23.09.2019.

Bilo bi najbolje da se i on, ko Mamić vrati na rodnu grudu, pa Bandić i ostali rođe... i onda se vrati mir i blagostanje u Jadnu našu!

IV
IvoDivo
15:53 23.09.2019.

Škaro je žrtva feminizma i namještaljke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije