Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARTA ZA IZLAZ

Ima li Škarova ostavka skriveni motiv? 'Ja bih mu isto savjetovao da ju podnese'

Damir Škaro
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
13.09.2019.
u 17:51

Nama je nebitno je li on privatna osoba ili je predsjednik AK Siget. Škaro ima status osumnjičenika i to što je dao ostavku za nas nema veze, rekao je Ante Zeljko, glasnogovornik Županijskog suda u Velikoj Gorici

Bivši saborski zastupnik HDZ-a, Damir Škaro, podnio je ostavku na dužnost predsjednika AK Siget te bi zbog toga uskoro mogao biti pušten iz zatvora zato što bi sud mogao procijeniti da nema više opasnosti od ponavljanja djela.

- I ja bih mu savjetovao da podnese ostavku, bez obzira na to stoji li u rješenju o pritvoru da je Škaro djelo počinio kao predsjednik AK Siget ili ne, jer je to jedna od okolnosti koje utječu na budući stav suda oko ukidanja pritvora- objasnio odvjetnik Branko Šerić za Dnevnik.hr.

S druge strane, njegov vlastiti odvjetnik Krešimir Krsnik negira nagađanja o ovom manevru jer, kako kaže za Dnevnik.hr, Škaro "ne želi da AK Siget bude talac ovog postupka".

-Nama je nebitno je li on privatna osoba ili je predsjednik AK Siget. Damir Škaro ima status osumnjičenika i to što je dao ostavku za nas nema veze- rekao je Ante Zeljko, glasnogovornik Županijskog suda u Velikoj Gorici, dodajući za Dnevnik.hr kako bi mu ostavka ipak mogla ići u prilog.

-Vidjet ćemo što će pokazati ispitivanje, što će reći svi ovi svjedoci, je li se on tako ponašao samo na radnom mjestu ili je i inače takav- kazao je Zeljko.

Damir Škaro
1/4

Komentara 5

RO
RobIra
18:13 13.09.2019.

Kao da Damir Skaro ne može pronaći žrtvu van prostorija AK Siget i ponovo prijeti ili nauditi. Ovo je čisti dokaz da u Hrvatskoj, sudstvo pogoduje velikom, moćnim i bahatim pojedincima

Avatar transdanubier
transdanubier
18:22 13.09.2019.

hej, nepismeni novinari/ke vl: nije škarova nego ŠKARINA ostavka!!!

JA
Javnodobro
18:19 13.09.2019.

Ide zeko šumicom i sretne vjevericu i kaže joj da je vuk derpe. Ide dalje stetne sovu isto vuk je derpe. Tako cjeli dan sreo pedesetak životinja i veli da je vuk derpe. Kad je došo do medvjeda kaže daa vuk priča po šumi da mu je medo cura. Pa veli medi neka sačeka u grmu .a zeko če namamit vuka u grm da mu se osveti. Sretnu se vuk i zeko... zeko bris u grm ,vuk za njim... bum tras . Sredi zeko vuka! Poanta priče? Svatit čete i sami.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije