Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki radovi

Važna obavijest za sve vozače! Od utorka otežan promet na dijelovima Zagrebačke obilaznice

Zagreb: Pogled iz zraka na gužvu na zagrebačkoj zaobilaznici u smjeru istoka, od Lučkog do Buzina
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
10.04.2023.
u 20:02

Zbog kompleksnosti radova i gustoće prometa promet će na na tom dijelu autoceste A3 za vrijeme trajanja radova biti otežan, očekuju se kolone i zastoji pa HAC preporučuje vozačima da koriste alternativne pravce.

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac na dionici Zagrebačke obilaznice između čvora Jakuševec-čvora Kosnica u smjeru Lipovca i dionici naplatna postaja Zagreb istok-čvor Križ u smjeru Lipovca započinju u utorak veliki radovi zbog čega će na tom dijelu promet biti otežan.

Na obje dionice biti će obnovljen kolnik i zamijenjena odbojna ograda, na dionici čvor Jakuševec-čvor Kosnica radovi će se izvoditi u duljini od 6 kilometara, a na dionici naplatna postaja Zagreb istok-čvor Križ u duljini od 19,5 kilometara, priopćile su u ponedjeljak Hrvatske autoceste (HAC). Radovi će se izvoditi sve dane u tjednu, uključujući i blagdane i praznike, za vrijeme dnevne vidljivosti te uz povoljne vremenske uvjete, a trebali bi biti završeni u roku 50 odnosno 90 dana, navodi HAC. Zbog kompleksnosti radova i gustoće prometa promet će na na tom dijelu autoceste A3 za vrijeme trajanja radova biti otežan, očekuju se kolone i zastoji pa HAC preporučuje vozačima da koriste alternativne pravce.

VIDEO: Ukrao tramvaj pa nazvao frendove

Komentara 1

IN
Ingmar
21:50 10.04.2023.

A što je sa na sva usta hvaljenom trećom trakom obilaznice i spojem Velike Gorice (A11) preko ranžirnog kolodvora sa Sarajevskom, jer ove zgrade kod Bauhausa kada se ubrzo napune biti će nemoguće ući ili izići kod Buzina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije