Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima alternativa

Planirate li preko ove granice policija ima važno upozorenje

granični prijelaz
Ivica Galovic/PIXSELL
08.08.2017.
u 21:52

U srijedu privremeni prekid prometa na graničnom prijelazu Brod - Slavonski Brod

Kretanje osoba i vozila preko međunarodnog graničnog prijelaza Brod - Slavonski Brod bit će onemogućeno u srijedu od 11 do 13 sati zbog uklanjanja zrakoplovne bombe ostale iz Drugog svjetskog rata iz rijeke Save, priopćila je u utorak granična policija Bosne i Hercegovine.  

"Ministarstvo sigurnosti BiH informiralo je graničnu policiju BiH da će se na lokalitetu međunarodnog graničnog prijelaza Brod - Slavonski Brod 9.8.2017. od 11 do 13 sati iz rijeke Save uklanjati zrakoplovna bomba ostala iz Drugog svjetskog rata", stoji u priopćenju.  

Granična policija je izvijestila građane da će u skladu sa sigurnosnim mjerama biti onemogućeno kretanje osoba i vozila preko tog graničnog prijelaza do završetka planiranih aktivnosti na uklanjanju bombe te da za prelazak državne granice mogu koristiti alternativni međunarodni granični prijelaz Šamac - Slavonski Šamac. 

Komentara 4

TO
toljaga22
05:11 09.08.2017.

ma to cetnicka, vraga iz ww2.

MV
Mijat vrdoljak
07:03 09.08.2017.

Znači li ovaj napus da je službeno na državnoj razini Bosanski Brod preimenovan u Brod ili se preuzima naziv koji upotrebljava Entitet Republika Srpska

MA
manga48
09:20 09.08.2017.

Otkad je Bosanski Brod dobio u našoj hrvatskoj terminologiji naziv Brod. Katastrofa! Sto puta izrečena laž stoprvi put zvuči istinito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije