Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi put

Gradonačelnik Bandić zbog kampanje će uzeti neplaćeni godišnji

Milan Bandić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
06.07.2016.
u 00:15

"Umjesto 16 sati radit ću 20 sati jer ono što je danas odlika gradonačelnika Zagreba sutra će možda biti odlika gradonačelnika Hrvatske"

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ovo će ljeto otići na neplaćeni godišnji odmor zbog kampanje.

U 16 godina, koliko je na čelu Zagreba, Bandić je samo jednom upisao godišnji, i to 2009., iskoristivši ga onako kako će i ovogodišnji – za kampanju. Posao u Zagrebu neće trpjeti – obećava Bandić poručujući da će sve prepustiti zamjenici Vesni Kusin. “Prepuštanje” obveza, ipak, bit će tek formalno jer Bandić si neće dozvoliti izostanak s otvaranja gradilišta i novouređenjih gradskih ulica.

– Umjesto 16 sati radit ću 20 sati jer ono što je danas odlika gradonačelnika Zagreba sutra će možda biti odlika gradonačelnika Hrvatske – kazao je. Zaključuje da u odnosu na ostale kandidate ima iskustvo, odlučnost i moć okupljanja.

>> Milan Bandić: "Ja sam najveća pčela i plešem kao balerina"

>> Bandić: Sadašnja Vlada je cirkus i Big Brother, mi smo rješenje

Komentara 24

Avatar maroje.bartolic
maroje.bartolic
00:25 06.07.2016.

Sandra Švaljek bit će sljedeća gradonačelnica Zagreba, a ti odi gradit Hrvatsku sa Tomicom kao što si izjavio na Saboru Kradezea nedavno. A Uskok će malo ispitat tvoje poslovanje

MI
MikiPrdekana
00:22 06.07.2016.

Srecom da je ovaj kriminalac procitana knjiga i da uskoro ide u robotarnicu povijesti sto se tice politike, a nakon toga u Remetinac

AN
Antikamenjar1
06:46 06.07.2016.

Uobičajene Bandićeve bljuvotine. Lokalni izbori 2017. su zadnja šansa Zagrebu da opet bude grad i ne ode u bankrot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije