Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viktor Šimunić

Gradonačelnik: Baš svi bankomati u Oroslavju su zdrobljeni. Je li ovo slučajnost?

Oroslavje bankomati
Foto: Viktor Šimunić/Facebook
1/3
31.01.2024.
u 20:13

"Novac nije ukraden. Počinjena je minorna šteta, ali dovoljno velika da su upravo građani u najvećem gubitku", poručio je Viktor Šimunić

Viktor Šimunić, gradonačelnik Oroslavja, naveo kako su svi bankomati u gradu oštećeni. Naime, istaknuo je kako novac nije ukraden, no građani ga ne mogu podizati. 

"Je li ovo slučajnost - da su baš svi bankomati u Oroslavju zdrobljeni? Svi do jednoga, ni jedna banka nije pošteđena", naveo je gradonačelnik te se zapitao što je kriminalac htio ovime postići.

"Novac nije ukraden. Počinjena je minorna šteta, ali dovoljno velika da su upravo građani u najvećem gubitku. Čini se kao da je netko ovo planirao i s namjerom napravio. I to baš u Oroslavju. Ne u Zaboku, Stubičkima, Jakovlju – baš u Oroslavju. Kako to tumačiti? Po mojem mišljenju, da se napravi ovakvo nedjelo moraš biti baš ogorčen i obijestan", dodao je. 

VEZANI ČLANCI:

"Ima još pitanja - nije li čudno da neki vode raspravu (možda i sa samima sobom) kako nema banaka pa se onda podrobe bankomati? Desilo se bilo i prije, takva čudna podudarnost. Sjetite se Oroteksa. Bilo je rasprava na društvenim mrežama, isticanje kako bi moglo doći do požara dok požar nije buknuo.

Je li to bilo 'prizivanje vraga' ili ima iza toga nešto dublje? Bez dokaza je teško nešto tvrditi sa stopostotnom sigurnošću, ali složili se bute, da je čudno, itekak je čudno. U svakom slučaju, čini mi se da postoje oni koji Oroslavje ne vole i koji su spremni ići jako daleko da bi neke svoje bolesne ideje progurali, a sve na štetu građana. Tko god da je počinitelj, psihološki profil mi je 1/1 poznat – dela se o najobičnijoj kukavici koja svoje mentalne tegobe rješava preko leđa građana Oroslavja", zaključio je Šimunić u objavi. 

Komentara 4

LL
lijepa_li si
21:57 31.01.2024.

slučajno, dakako.

Avatar ljutapica
ljutapica
21:16 31.01.2024.

Konceptualna umjetnost, antitehnološki bunt. Čestitam aktivistu i neka se tako brani na sudu.

DA
darko122
21:12 31.01.2024.

Svaki bankomat ima kameru, tako da nebu dugo trajala potraga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije