Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neometano trčkarali

Građani zgroženi prizorom koji je snimila žena iz Osijeka pokraj trgovine

štakor
Foto: Screenshot
1/2
07.06.2018.
u 12:29

U osječkom naselju Sjenjak jedna je sugrađanka snimila štakore u potrazi za hranom

Osječane je zgrozila snimka koju je na Facebook stranici Grada Osijeka objavila sugrađanka koja je u naselju Sjenjak ispred manje lokalne trgovine snimila štakore kako neometano trčkaraju.

Poznato je da su štakori uglavnom aktivni noću kada su u potrazi za hranom, no ova je snimka nastala usred bijela dana oko 18 sati u jednom od najvećih osječkih naselja. Iako je snimku objavila na Facebooku, kada se ona počela širiti internetom, obrisana je.

Foto: Screenshot Facebook

– U 18 sati snimljeno ispred trgovine na Sjenjaku! Što poduzeti? Bila je deratizacija prije tjedan dana?! Sramota za Osijek u pola dana – napisala je građanka koja je objavila snimku.

– Da su barem djelatnici dezinfekcije i deratizacije ovako savjesni i brižni kao ova dotična gospođica koja je snimila i objavila ovaj nesvakidašnji i prilično uznemirujući videouradak – komentirao je jedan Osječanin.

Sve je dobro dok ih nema kao komaraca od kojih se jedva može živjeti.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Dalmacija
Dalmacija
14:01 07.06.2018.

Posve normalno za Hrvatsku, najneuredjeniju i najzaostaliju Balkansku zemlju. A Osijek i Slavonija su posebice propali, tamo će štakori uskoro zavladati.

Avatar mrkyyy
mrkyyy
13:01 07.06.2018.

Strava!!! Štakori!!! Građanka vidla štakore!!! Sugrađani zgroženi!!! Horror!!! Kakva smo mi zemlja??? Djeco bježite iz ove rupe dok još možete!!!

DU
Deleted user
12:59 07.06.2018.

a posto sate I tako sirotinja, mozete ih pocet jest ko u londonu………: https://io9.gizmodo.com/5943844/potentially-unsafe-rat-meat-is-being-sold-illegally-in-london-marketplaces

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije