Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miroslav Škoro:

'Glas za SDP je glas, kako i sam Bernardić reče, za druga Tita'

02.07.2020.
u 14:12

Škoro je istaknuo kako je Domovinski pokret u ovih 90 dana pred izbore napravio čudo te da očekuju još više mandata nego im ankete daju

Ustav predviđa da svi mogu birati i da svi imaju pravo biti birani, a sad ispada da ako ima netko neku temperaturu od 37,2 i više ne može glasati. Izbori su zbog korone i toga dovedeni u pitanje njihove regularnosti i ustavnosti. U bolnicama, pa i zaraznim odjelima, prije se normalno glasalo, išli su tamo birački odbori. Mi nismo sitne duše da ćemo zbog toga nakon izbora osporavati rezultate, vjerujemo hrvatskoj državi, no to je sada ipak suspektno – rekao je čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro na predstavljanju u Sisku.

Škoro je istaknuo kako je Domovinski pokret u ovih 90 dana pred izbore napravio čudo te da očekuju još više mandata nego im ankete daju.

– Domovinski pokret i ja osobno smo izdržali. Lomili su nas, slomiti nas ne mogu niti neće – dodao je Škoro napomenuvši kako je u kampanji iz fokusa maknuto sve ono što zanima obične ljude.

– Nema gospodarstva, nema socijale, obrazovanja, zdravstva. Nametnuta je samo gomila nepotrebnih ideoloških prepucavanja i želja da se minorizira onog drugog i u tome svi sudjeluju – istaknuo je čelnik Domovinskog pokreta.

Istaknuo je kako birači u Hrvatskoj imaju jasni izbor.

Glas za SDP je glas, kako i sam Bernardić reče, za druga Tita, ideologiju i daljnju podjelu hrvatskog naroda. Glas za HDZ je glas za nastavak loše politike koja je dovela do demografske devastacije i stagnacije Hrvatske u kojoj je i Sisak otrpio veliku štetu sa iseljavanjem i propašću gospodarstva, a pod zadnje rafinerije. Mi s mo stava da treba vidjeti ima li smisla uopće kupiti ovakvu INA-u koja je praktički od prodaje uništena i koja više nema ni većinu hrvatskog tržišta. No, treba vratiti energetsku suverenost pa ćemo, kad dođemo na vlast, revidirati ugovore o prodaji hrvatske nafte i vidjeti po kojim to cijenama ide naša nafta u Mađarsku – rekao je Škoro.

U Sisku su se u četvrtak predstavili i neki drugi kandidati Domovinskog pokreta iz 6. Izborne jedinice među kojima i nositelj liste Stjepo Bartulica.

Komentara 12

ND
Necijepljeni degenerik
14:25 02.07.2020.

A što ćemo s HDZ-om? Pa nitko ne voli druga Tita kao Plenković. Kad su ih prozvali da već desetljećima vladaju Zaprešićem u kojem se glavna ulica zove po maršalu Titu, HDZ je navedenu ulicu preimenovao tako da ju je podijelio na tri dijela, a onda je jednom dijelu ostavio naziv po maršalu Titu.

DU
Deleted user
11:21 03.07.2020.

Glas za Škoru je glas za KORUPCIJU i nastavak vladavine HDZ-a! Domoljublje je FLOSKULA! Kasnije će vam biti žao!

DU
Deleted user
09:50 03.07.2020.

Glas za DP je glas za HDZ odnosno nastavak pljačke Hrvatske i oni sada otvoreno trguju mandatima, zato je Škori bitno što više mandata da ih može bolje unovčiti! Domoljublje je floskula iza koje se maskiraju mutni ljudi!Maskirao si se Škoro u HDZ-ov satelit! Osobno više mi nije niti bitno tko je na vlasti, novaca i nekretnina imam a i više mi nije žao sirotinje, sami su si krivi svojim odabirom, ako nemaju para imaju barem Hrvatsku i mogu cijeli dan vikati da su Hrvati i da vole Hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije