Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Fun Park Biograd zatvara odličnu sezonu uz svijet dinosaura i Igre bez granica uz vatromet i lampione!

Dino party 18-19.09.2021
15. rujna 2021. u 11:29 57 prikaza
Fun Park Biograd
Foto: Fun Park Biograd
Pogledajte galeriju 1/8

Za sam kraj sezone Fun park Biograd prvo će vas odvesti u čudesan Jurski svijet. Krenite još jednom stazama jurskih junaka i provedite vikend na popularnom Dino partiju.
Uskočite u autiće, a vesela zubata ekipa spremno će vas dočekati da prije konca ljeta napravite nezaboravne fotografije iz jedinstvenog jurskog safarija. 

Ovaj popularan party bio je HIT sezone, a svima onima koji nisu uspjeli biti dio Dino atmosfere Fun Park Biograd pružit će još jednom priliku da se dobro zabave u njihovom prahistorijskom svijetu. Jurski dio parka dom je raznim vrstama dinosaura, a i nekim prahistorijskim biljkama koje ste možda imali prilike vidjeti na filmovima. 

No Jurski svijet krije se i tu u srcu jadranske obale, pun veselih dinosaura. Zato pravac u autiće, pripremite kamere na mobitelima i krenite u istraživanje ovog čudesnog svijeta. Možda će vas pokoji T-Rex preplašiti rikom, no to je samo pozdrav i skretanje pažnje da i njega uslikate. Iz velikih ljusaka jajeta provirit će i manji T-Rexići i pokoji biljojed iz duboke trave. Naravno uz dinosaure i druge atrakcije spremno će vas dočekati, da se prije kraja ljeta još jednom dobro provozate. Okupite ekipu i krenite u nezaboravne pustolovine prahistorijskog svijeta. Na samom ulazu već od 16 sati dočekat će vas vesela ekipa dinosaura zajedno s domaćicom Funny i povesti u čudesan svijet jurske zabave, koja počinje odmah s plesom u popularnom Dino pjenjaku. 

Fun Park Biograd | Autor : Fun Park Biograd Foto: Fun Park Biograd

Fun Park Biograd | Autor : Fun Park Biograd Foto: Fun Park Biograd

Program:
16.00 sati pjena party
17.00 sati jahanje na prahistorijskom biku
18.00 sati šetnja s dinosaurima
19.30 sati tombola

Naravno kao i na svakom partiju za sam kraj ekipa Fun Park Biograda pripremila je i tombolu. Možda vam se osmjehne zubata sreća i još poneku nagradu ponesete kući! 

A nakon Jurskog svijeta i pustolovina sa dinosaurima, slijedi veliki završni party Igre bez granica!

25. – 26. 09. 2021.  Igre bez granica

Fun Park Biograd | Autor : Fun Park Biograd Foto: Fun Park Biograd

Igre bez granica obuhvatiti će brojna natjecanja i partije sa kojima će se pozdraviti ljeto uz mnoštvo natjecanja i zabave bez granica!!!

Doživite još jednom pregršt pustolovina prije zime na atrakcijama Fun Parka Biograd, koje će dati sve od sebe da vas dobro zabave.

Uz pustolovine na atrakcijama  Fun Park Biograd pripremio i igre bez granica, natjecanja koja će vas dobro nasmijati i zabaviti, a na nekima ćete moći osvojiti i poneku nagradu. Zarotirajte se još jednom na super adrenalinskom čekiću Tornadu, prohujite najbržim jadranskim brzincem Big Blue, pljusnite s Atlantisom u bazen,  istražite opasne krivine na Alienu i krenite u svemirski dio parka. Odmah do njega smjestio se i čudesan Jurski svijet sa dinosaurima, a iz njega lako ćete preći u prerije Divljeg Zapada. Nakon prerija krenite u opasne vode piratskog zaljeva i okušajte se u piratskim bitkama ili posjetite Kuću straha. Čarolija Fun Parka Biograd leži upravo u tome da možete uskakati u razne pustolovine. Uz brojne vožnje čeka vas jedinstveno  7 D XD Dark Ride kino sa najrealnijim virtualnim pustolovnima u ovom dijelu Europe. I naravno mnoštvo igara u najbolje opremljenoj igraonici.

Ovoga puta čekaju vas i igre bez granica i najveći broj natjecanja do sada. Pripremite ekipu i krenite u super zabavan završni party sezone.   

Zabava kreće već od 16 sati kada vas čeka završni pjenjak, a potom slijede potezanje konopa, obaranje ruku, zabavno trčanje sa bombonima i štafeta. Ne propustite niti završnu  tombolu, možda osvojite i poneku nagradu za kraj ljeta! Za sve koji bi htjeli ponijeti i poneku uspomenu na ljeto i zabavu u parku tu je čudesna Škrinja sa blagom puna igračaka i suvenira u kojoj ćete sigurno pronaći neku lijepu uspomenu na zabavu i ljeto.

Fun Park Biograd | Autor : Fun Park Biograd Foto: Fun Park Biograd

Fun Park Biograd | Autor : Fun Park Biograd Foto: Fun Park Biograd

Program:

16.00 sati pjena party
17.30 sati igre bez granica -ispred bine         
– potezanje konopa
(- obaranje ruku
- trčanje sa žlicom sa bombonima
  - štafeta
19.00tombola
19.30 lampioni
20.00 vatromet

 

Fun Park Biograd | Autor : Fun Park Biograd Foto: Fun Park Biograd

Fun Park Biograd | Autor : Fun Park Biograd Foto: Fun Park Biograd

Zatvaranje sezone Fun Park Biograd završiti će  u velikom stilu  uz lampione i vatromet koji će izvesti pirotehnički majstori -ekipa iz Mirnovca!

Ekipa Fun Parka Biograd zahvaljuje se svim posjetiteljima na odličnom provodu i super sezoni i poziva sve da još zajednički proslavite kraj ljeta na partiju za pamćenje!!!

www.funparkbiograd.com/ulaznice

www.funparkbiograd.com/informacije/radno-vrijeme/ 

Zvonimir Despot
Što se to dogodilo s Milanovićem? Ovo se ne bi usudio kazati ni Tuđman
Umjetnost kao terapija
Umjetnost kao terapija
Doživite kulturu u metropoli – ovo ne biste smjeli propustiti