Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAFALE

Francuski avioni još su svojevrsna tajna, a s njima će HRZ prvi put moći nadzirati veći dio Jadrana

02.10.2023.
u 08:59

Odlikuju ih rijetko viđene sposobnosti spada i mogućnost tzv. superkrstarenja, gdje se bez uporabe dodatnog izgaranja (i trošenja goriva) probija zvučni zid

Komentara 33

Avatar PANEM
PANEM
10:40 02.10.2023.

Liberal sam i tvrdi SDP ali dobro ti nama dosao meni su u ratu poginuli 5 clanova obitelji ovo je potrebno. Pustite vi šta priča naš predsjednik Milanović, on nije služio ni vojsku. Koja bi to zemlja i koji vojnikk bolje čuvao Hrvatsku od hrvatskog vojnika. Da rata nikad ne bude ali neka te ovdje prvi put ne zebem razmišljajući kad objave da će danas bit probijen zvučni zid, da avion neće paše kao što mislim kad objave da leti MIG 21. Sretno nam svima sa novim zrakoplovima hrvatskog ratnog zrakoplovstva!

PR
prajdali100
09:47 02.10.2023.

Sjajno !!! Neki su nam htjeli onemogućiti nadziranje našeg zračnog prostora ali,nasreću,našli su se pametni ljudi koji su to spriječili.Rafale je čudo od aviona !!! A onda se nađe vrhovni zapovjednik i izjavi da mu nije jasno protiv koga će se ti avioni " dizati". Slušam,gledam i ne vjerujem !!! Svašta.

Avatar Cro_Puppy
Cro_Puppy
10:02 02.10.2023.

Ovo je jako dobar zrakoplov ali ono što je najbitnije pouzdanost francuskih dobavljača i pod njihovim strogim nadzorom ni jedna od ovih letjelica neće iznenadno pasti kao što je bio slučaj s ovima koje su se održavale u RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije